2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد روز پدر برا دانش آموزانی که پدر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 195 پست
من مشکل مالی ندارم ولی لزومی نمیبینم وقتی همون جشن همون روز توخونه برپا میشه یسری اولیا هم بعنوان ان ...

من با کمال احترام به معلم پسرم گفتم این جشن تو کلاس نمادینه وگرنه همه تو خونه یلدا رو کم یا زیاد جشن میگیرن

یه کم هزینه رو کمتر کنید

بیا ببین چه بلوایی به پا کرد

حیثیتمو برد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نکنید توروخدا ، فک میکنید یه کلاس دانش آموز رو بردارید ببرید سر مزار پدرشون خوشحال میشن؟ میخواید نمک رو زخمشون بپاشید تو اون روز؟! 

چه لزومی داره حتما پدر هارو دعوت کنید یا این برنامه مضخرفو؟ 

چه فکری میکنید واقعا با خودتون 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نماینده کجا بود خواهر من به چند نفر گفتم ندیم پولو اصلا چه نیازیه به این جشن تو خونه خودمون جشن می گ ...

اینکه خاطره میشه درسته 

ولی خب اگه حس میکنید پول زیاد می گیرند برید برای جشن بعدی خودتون یک گوشه کار رو بگیرید 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
من مشکل مالی ندارم ولی لزومی نمیبینم وقتی همون جشن همون روز توخونه برپا میشه یسری اولیا هم بعنوان ان ...

دقیقا تهش اینه ک مثل قدیم‌ ازین شیرینی دانمارکیا بگیرن. ب کل مدرسه بدن همین. یراهنگ شاد حاالا هرمدل ک‌میدونن صلاحه بذارن پخش مثلا زنگ تفریح . 

parasoo1989@
ودردناک تر اینکه این بچه به دوستاش دروغ گفته که پدر داره ولی پدرش زیاد میره ماموریت ودیر به دیرمیاد ...

من حال اون بچه رو کاملا درک میکنم

نگاه ترحم آمیز بعدش باعث شده این دروغ رو بگه

منم هر وقت ازم میپرسیدن بابات کجاست میگفتم سرکاره!

صمیمی ترین دوستام نمیدونستن

معلم بیشعور تر از این حرفاست سر تدریس نکردن و غیبت همیشگیش یکی از اولیا بهش گفته بچه ها ضعیف شدن و … ...

چه معلم عوضییه برین آموزش و پرورش ازش شکایت کنین برش دارن این عوضی خاک بر سر بره به شغل اولش برسه ببین تعلیم و تربیت بچه های مردمو دست چه آشغالایی سپردن 

ودردناک تر اینکه این بچه به دوستاش دروغ گفته که پدر داره ولی پدرش زیاد میره ماموریت ودیر به دیرمیاد ...

دقیقا منم مادر نداشتم وطوری وانمود میکردم پیش دوستام که مادر دارم .بنظرم تو ی موضوعاتی ورود نکنیم خیلی بهتره اخه جشن روز پدر سر قبر 😑اونم دسته جمعی 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اونجوری هم شاید بعضیا مادر ندارن که بیاد عذرمیخام اینو میگم حتی ممکنه پدر یه بچه ای عوضی باشه و بیاد ...

اصلا قبول ندارم  حرفتون را 

من ۸ سال بیوه بودم تجربه شخصی خودمه از ۲۱تا ۲۹ سال تو اوج جوانی و زیبایی 

تا ی زن نخاد و آمار نده و رو نده و ن خا ره  هیچکس سمتش نمیاد  این حرفا ک مزاحم شد و چش داشت. بزارید کنار 

چرا خجالت بکشه بچه یتیم ؟؟؟؟

خجالت نداره ک   اتفاقااااداشتن مادر یا مادر بزرگی ک جبران میکنه نبود سرپرست را افتخار داره 

لطفا ب یتیم بودن مث ضعف بچمون  نگاه نکنیم 

اینکه خاطره میشه درسته ولی خب اگه حس میکنید پول زیاد می گیرند برید برای جشن بعدی خودتون یک گوشه کار ...

غیرانتفاعیه اجازه ورود به مدرسه رو هم به ما نمیدن🤦‍♀️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀