2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد روز پدر برا دانش آموزانی که پدر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 195 پست
من حال اون بچه رو کاملا درک میکنمنگاه ترحم آمیز بعدش باعث شده این دروغ رو بگهمنم هر وقت ازم میپرسیدن ...

منم هیچوقت علنا نمیگفتم مادرم فوت شده تمام دوران ابتدایی و راهنمایی اینجوری گذشت هرچند می‌فهمیدن به مرور زمان 

و چقدر دردناکه برام تمام اون دوران هر بار که جلسه اولیا مربیان بود من اشک می ریختم با سوال بچه ها که چرا مامان تو هیچوقت نمیاد 

و نمیدونم بعد از گذشت این سالها بخاطر پذیرشه یا موضوع دیگست هر بار با فرد جدیدی آشنا میشم که قراره زیاد ببینمش یا رابطه نزدیکی داشته باشیم همون اول میگم که مادرم فوت شده تا حداقل از این سوالای مضخرف نشنوم

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم مادر نداشتم وطوری وانمود میکردم پیش دوستام که مادر دارم .بنظرم تو ی موضوعاتی ورود نکنیم خی ...

منم همینطور و چقدر دردناکه ، کاش مدارس یجوری برنامه ریزی کنن که روان بچه ای که پدر یا مادر نداره در طول سال نابود نشه 

منم هیچوقت علنا نمیگفتم مادرم فوت شده تمام دوران ابتدایی و راهنمایی اینجوری گذشت هرچند می‌فهمیدن به ...

چقدر درک میکنم و میفهمم چی میگی

منم علتش رو نمیدونم ولی جدیدا با هرکسی دوست میشم همون اول میگم پدرم فوت شده!

به نظرم کسایی که یه عضو از خانوادشون رو از دست دادن سختی هایی رو تجربه میکنن که بچه عادی اونارو نداشته و تجربه نکرده

خدا مامانتو رحمت کنه و به دلت آرامش بده

نه عزیزم یتیم شدن ضعف نیست چون ممکنه برا هرکسی پیش بیاد و دست خودشم نیست!شما بد برداشت کردی ماها بزر ...

دقیقا همینطوره به رفتار شخص شاید ده یا بیست درصد بستگی داشته باشه جامعه مریضه 

در ضمن خوشمون بیاد یا نیاد نبود یکی از والدین یا هردوشون برای انسان ضعفه حتی به بچه بودن هم ربطی ندارند و این از حساسیت نیست من خودم الان ۲۳ سالمه ولی هرجا توی همچین جوی قرار بگیرم تا چند روز حالم بده 

حتی وقتی مادری خیلی از بچش تعریف می‌کنه هم حالم بد میشه و این دست خود آدم نیست 

چقدر درک میکنم و میفهمم چی میگیمنم علتش رو نمیدونم ولی جدیدا با هرکسی دوست میشم همون اول میگم پدرم ف ...

دقیقا همینطوره خدا به شما هم آرامش بده عزیزم 

منم همینطور و چقدر دردناکه ، کاش مدارس یجوری برنامه ریزی کنن که روان بچه ای که پدر یا مادر نداره در ...

بنظرم همین که واسه همچین روزهایی هیچ برنامه ای نداشته باشن بهترین ایده اس

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
نه عزیزم نماینده ها انگار میز ریاست بهشون رسیدهاصلا اجازه تعامل نمیدنمن نظرم این بود مثلا برای یلداو ...

منم نظر شما رو دارم 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
پسرم کلاس چهارمه،تعریف می‌کرد که معلم امسال از همه شغل پدر ها رو پرسیده رسیده به اون دانش اموز که پد ...

وای خدا این معلما دیگه کین از کجا آوردنشون،مدرسه غیر انتفاعی یا دولتی؟پسر من کلاس چهارمه دولتی میخونه خدایی معلماش هر سال یکی از یکی باشعورتر و باشخصیت تر