باشه عزیز ببین اگه به خودمم احترام نذاری برام مهم نیست ولی احترام به پدر مادرم خیلی برام مهمه اگه کاریم بخوام براشون بکنم غریبه که نیستن پدر مادرمن منو بزرگ کردن در مقابل کارایی که برام کردن چیزی نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشورت میگیرم . بعدشم وقتی یه چیزی میگن تو بدون هیچ رودرواسی جوابشونو میدی من خیلی ناراحت میشم رفیقت که نیست پدر مادر منن من مگه با خانوادت اینجوری حرف میزنم
مشورت میگیرم . بعدشم وقتی یه چیزی میگن تو بدون هیچ رودرواسی جوابشونو میدی من خیلی ناراحت میشم رفیقت ...
وقتی اینجوری میگه ببین تو خودت با مادرپدر چجوری هستی؟! با اونا هم همینجوری جواب میدی؟! اگه آره بهش بگو مدلت اینه چون با پدرمادر خودتم اینطوری هستی و بگو دیگه انقد مقایسه نکنه هرکسی خودشه تو خودتی اونم خودشه درسته که وقتی ازدواج میکنین یه روح تو دوتا بدن میشین ولی هرکسی شخصیت خودشو داره مدل خودشو داره
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕