2777
2789
عنوان

دعوا با مادرشوهر

343 بازدید | 23 پست

دوستان من ۱۰ساله ازدواج کردم.تو این ۱۰سال هیچ بی احترامی به خانواده همسرم نکردم.هر وقت رفتم پاشدم چایی آوردم ،ظرف شستم،سفره گذاشتم...خلاصه مثل مهمون ننشستم و هفته ای یکبار میرم.اوایل جنگ درست کردن که چرا هفته ای یکبار باید بیاید...چرا کم می‌آید...خلاصه من همون هفته ای یکبار و رفتم.تو این ۱۰ سال کادر همسرم وقتی از پسرش گله داره پیش من می‌کنه ولی جلوی همسرم یه آدم دیگه میشه...هر باررر رنگ زدم ستار من گله کرده یا از همسرم....در ضمن شوهر م تک پسره و اونا کلا تو زندگی نزدیک ۷۰ میلیون بنا کمک کردن.اونم واسه پیش پول خونه.خالا مادرشوهرم چند بار گفته....در کامن یه حرکتی ازشون دیدم که زیاد نمی‌رم.چون هربار رفتم تیکه میندازن،عروس فلانی اینطوریه عروس فلانی اونطوریه‌‌‌.....و همسر من کلا آدم خشکیه،اهل ابراز علاقه نیس،اصلا اخلاقش زیاد تعریفی نیست.حالا من دیروز به مادر همسرم زنک‌زدم که حالشو بپرسم باز شروع به کله کرد که پسرم الان چند ساله عوض شده قبلاً اینطوری نبود...منم این چند سال سکوت کرده بودم و با تندی حرف زدم....گفتم منظورت اینه منخرابش کردم...اونم تایید کرد.گفتم والا از اول همین بود..این همه سال پرش می‌کردید سر من همه. و متوجه می‌شدم ،،،مادر شوهر فلانی پدرشوهر فلانی رو به رختون بکشم....و خیلی حرفهای دیگه و اونم می‌گفت....شارژم وسط حرف تموم شد و اونم زنک نزد....جالب اینه دامادشون هر جور بی احترامی می‌کنه اصلا به چشمشون نمیاد ولی واسه من کارد میگیرن...از دی پر اعصابم خورده

من دو ساله ازدواج کردم

زنگ ک نمی‌زنم هیچ

ماهی دو ماهی ی بارم میرم

احتراما سرجاشه

اونجا هم کار نمیکنم مث کوزت

مهمون میرم مهمون برمیگردم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا چرا زنگ میزنی و میریاونا ی بار ب تو زنگ زدن حالتو بپرسنچرا همیشه باید عروس حال بقیه رو بپرسه

اره اونا هم هراز گاهی زنگ میزنم...منم دو هفته بود نرفته بودم واسه همین زنک‌زدم...

اره اونا هم هراز گاهی زنگ میزنم...منم دو هفته بود نرفته بودم واسه همین زنک‌زدم...

خوبه

خانواده شوهر من زنگ نمیزنن کاری داشته باشن به شوهرم میگن انگار ک من نیستم اصلا

راستش خیلی دلم گرفت ازشون چون من اینجوری نبودم باهاشون 

دیگه تصمیم گرفتم مثل خودشون بشم

شما نباید از اول اجازه میدادین پیشه شما گلایه کنه از همسرتون و بهتر بود وقتی میخواد شروع به صحبت کنه مختصر و مفید جواب میدادین و بخصوص عوض میکردین

خونشون رفتین اینکه احترام بزارین با اینکه کارهای خونشون برسین فرق داره که اگر طبق عادت یه روز حوصله نداشتین و انجام ندین ازتون خرده بگیرن

برای ایجاد تعادل بهتر بود شما از همسرتون تعریف کنین پیش خانوادش و از خانوادش پیش همسرتون

هرچند اگر تعریفی نباشن