2777
2789

قیافم معمولیه بد هم نیس . اما مدتیه صورتم پر از جوشه ها پر از جوش یه نقطه سالم نداره اما خب دارم راکوتان میخورم بهتر میشه درست میشه جوش ، ولی خودش خیلی اعتماد ب نفسمو گرفته 

مشکل اصلی بینیمه ک ب شدددت گنده و پهنه ب شدت . کل صورتم گرفته . بارها خاستم عمل کنم دکتر میگه نمیشه عمل نمیکنیم چون پوستش ب شدت ضخیمه غضروفاسم قابل شکل گیری نیستن عمل کنی پولتو ریختی دور این بینی خوب نمیشه . عملم بخام کنم نمیتونم چون پولشو ندارم دستمم تنگه . 

از اون طرف یکم لبام کوچیکه خیلی هم نه ها کم . ولی دوس دارم پر بشه . خانوادم اجازه ژل زدن نمیدن . بهشون میگم مو رنگ کنم خودشونو جر میدن چ برسه ژل . بچه ها خیلی احساس زشتی میکنم تو خیابون همه دافن💔💔💔قبلا قیافه مهم نبود اما الان مهم شده برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوست خیلییی تو زیبایی تاثیر داره پوستت خوب شه خیلی قشنگتر میشی 

کره ای هارو میبینی اجزای صورتشون قشنگ نیست ولی به خاطر پوستشون زیبا دیده میشن 

بعدم راکوتان سایز بینی رو کوچیک می‌کنه چون غده های چربی که بیشتر رو بینی هستن خشک میشن و کوچیک تر دیده میشه 

سعی کن صورتت تمیز باشه اینجوری خوشکل دیده میشی😀