2777
2789
عنوان

شما اگ برادرشوهرتون پیشتون زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 91 پست
والا من 16 سالم بود این کارارو نمیکردم16 ساله خیلی بچه هستاونم پسرفک کنم تو زیادی انتظار داریمن بودم ...

عزیزم خونه باباش ک نیست باید بیشتر از سنش رفتار کنه من نوکرش نیستم ک با شکم آبستن رختاشو بشورم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۶ سنش کمه بعد سیگار میکشه؟؟؟بلده کار کنه با لباسشویی تنبله..عزیزم یع صبحونه خوردن ک این حرفارو ندار ...

من نمیدونم اون چرا باید پیش شما باشه، متوجه ام براتون کار سختیه.

ولی اون هم الان در سن بلوغه، اوج نیاز به درک شدن و محبت داره، یه نوجونه که داره بالغ میشه و هورموناش در نوسانه، اونم الان در شرایط حساسیه

وظیفه ی استارتر نیست کاراش و انجام بدهمگه مادرش

من همه چیز رو وظیفه نمیبینم

حیلی چیزا وظیفه نیست ولی ما انسانیم

شاید ی زمانی هم خود ما به کسی احتیاج پیدا کردیم و اونم کاری برامون کرد که وظیفش نباشه

استارتر خیلییییی سخته ولی تحمل کن بزار این یسالم بگذره سال دیگه بچه بیاد خودش نمیاد تو برا خدا انجام بده هر چند میدونم چقد ملافه ای ولی بزار ازت یه خاطره خوب تو ذهنش بمونه چه میشه کرد

خب شما وظیفه نگهداری برادر شوهر نداریولی خیلی کوچیکه، نیاز به کسی داره مراقبتش کنه، بچه ۱۶ ساله که ص ...

چطور نمیتونه صبحونه بذاره برا خودش مگه چلاقه؟ 

کجاش کوچیکه ؟ برا انجام کارهای شخصیش اصلا هم کوچیک نیست 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

استارتر خیلییییی سخته ولی تحمل کن بزار این یسالم بگذره سال دیگه بچه بیاد خودش نمیاد تو برا خدا انجام ...

خیلی تلاش کردم بخداا اما نمیشه تاپیکامو حتما بخون..کاراش دیونم میکنه ینی هروز یچیز جدید ازش میبینم ک دیونه میشم

اینم نمیتونه با دست لباس کسی رو بشوره بارداره حالا خودتون باشین دست به لباس برادرشوهذم نمیرنیت الان ...

عزیزم

من نظرم رو گفتم و با کسی دشمنی نداشتم

در ضمن مگه شما توی زندگی من بودید که میدونید چ کردم یا نکردم