2777
2789
عنوان

چرا مردا بی وفا هارو دوست دارند❓😔

316 بازدید | 22 پست

من زیاد توشون دیدم اون دختری که بی وفایی میکنه و دل میشکنه خیلی یادش میکنن دلتنگش میشن

وای اونی که وفادار بوده رو اصلا چهرشونم به یاد نمیارن

خواهشا نگید همه اینطوری نیستن

من هرچی مرد تو اطرافیان جامعه دانشگا سوشال مدیا حتی سلبریتیا دیدم اینطوری بوده

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

هر مردی نه ارزوی من یه دختر با تعهد بود که اینجور نشد

دوست دخترم یک سال باش بودم اخر بعد از فوت مادرم‌درجا ولم کرد رفت با یکی‌ دیگه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😑من که تکذیب می‌کنم .... 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

هر مردی نه ارزوی من یه دختر با تعهد بود که اینجور نشددوست دخترم یک سال باش بودم اخر بعد از فوت مادرم ...

بفرما اینم نمونه

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بفرما اینم نمونه

نمونه چیه من ختی یادش نیستم اینم برای نمونه کفتم بدونید همه چیز رو یکی ندونین

هم مردش هست هم زنش

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

عاشق شدن

خب عاش شدن چی

نه فقط تو رابطه... کلا تو هر زمینه ای همینه

شما تا وقتی ترس از دست دادن چیزی رو داشته باشی مراقب کارا و رفتارت هستی ولی وقتی مطمئن باشی چیزی رو داری و برای خودته یادت می‌ره رفتار درست چیه

بعدم اینکه تاریخ نشون داده با جنس مذکر هرچی با سیاست بیشتر رفتار کنی بیشتر جذبت میشن.. اصولاً دخترایی که وفادارن سیاست بلد نیستن برای همین ارج ندارن

الهی خدا بهترین ها رو براتون رقم بزنه✨