2777
2789
عنوان

شما اگ برادرشوهرتون پیشتون زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 91 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبحانشو شب اماده کن صبح بیدار نشو خودش بخورهلباساشم مگ برای بقیه اعضای خانواده لباساشونو نمیندازی ما ...

ن خودش میذاره حموم..مگ من میگم بذار تو حموم..این منظورش اینه لباسشویی لباسامو بد میشوره تو برام بشور

خب شما وظیفه نگهداری برادر شوهر نداری

ولی 

خیلی کوچیکه، نیاز به کسی داره مراقبتش کنه، بچه ۱۶ ساله که صبح نمی تونه صبونه بذاره برا خودش، واقعا سنش کمه باهاش را بیا

یا لباساشو با مهربونی و محبت بهش یاد بده که خودش بشوره

ببین اون هیچ تجربه ای نداره و این چیزا رو نمیدونه

خب شما وظیفه نگهداری برادر شوهر نداریولی خیلی کوچیکه، نیاز به کسی داره مراقبتش کنه، بچه ۱۶ ساله که ص ...

۱۶ سنش کمه بعد سیگار میکشه؟؟؟بلده کار کنه با لباسشویی تنبله..عزیزم یع صبحونه خوردن ک این حرفارو نداره

اره حاضر میکنم لباسهاشم میشورم ولی لباس زیر به همسرم میگه ک بگه خودش بشوره

صبحانه هم اول صبح معمولا کسی میل نداره لقمه براش میزارم ک ببره اگه چایی بخواد یک بسته نپتون میگیرم فقط اب جوش میزارم  یک استکان بخوره

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

ن خودش میذاره حموم..مگ من میگم بذار تو حموم..این منظورش اینه لباسشویی لباسامو بد میشوره تو برام بشور

تو کاری ب منظورش نداشته باش بزار لباسشویی

موندم چجوری راضی شدی بااین شرایطو این شوهر حامله شی

خب شما وظیفه نگهداری برادر شوهر نداریولی خیلی کوچیکه، نیاز به کسی داره مراقبتش کنه، بچه ۱۶ ساله که ص ...

بله چون مادرش اینکارو براش می‌کرده بلد نیست گناه داره من برادرم شونزده سالشه خیلی بچه اس 

والا من 16 سالم بود این کارارو نمیکردم16 ساله خیلی بچه هستاونم پسرفک کنم تو زیادی انتظار داریمن بودم ...

اینم نمیتونه با دست لباس کسی رو بشوره بارداره حالا خودتون باشین دست به لباس برادرشوهذم نمیرنیت الان دایه مهربانتر از مادر شدین