2777
2789
عنوان

شما اگ برادرشوهرتون پیشتون زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 91 پست
من همه چیز رو وظیفه نمیبینمحیلی چیزا وظیفه نیست ولی ما انسانیمشاید ی زمانی هم خود ما به کسی احتیاج پ ...

چه ربطی داره وقتی کسی خودش توان انجام کاری و داره

چرا باید مزاحم یکی دیگه بشه

اومده خونه ایم این بدبخت بخور و بخواب کنه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اینم نمیتونه با دست لباس کسی رو بشوره بارداره حالا خودتون باشین دست به لباس برادرشوهذم نمیرنیت الان ...

من احساسم اینه که این اقاپسر اصلا این چیزا رو متوجه نیس، من که یه دختر بودم تو ۲۴ سالگی که از هونه بابام اومدم بیرون تازه معنی لباس خودم شستن و وظایف خودم رو فهمیدم قبلش خیلی کارا برام انجام میشد و من اصلا متوجه چجوری انجام شدنش نبودم

بنظرم استارتر با روی خوش و مهربونب بهش اموزش بده، یه پسر ۱۶ ساله اصلا تو باغ نیس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لباسشو که اصلا دست نزن من الان داداشم شونزده سالشه مامانمم هست ولی خودش لباساشو میندازه لباسشویی و پهن میکنه اگرم یهو یه دونه لباسو زود بخواد خودش با دست میشوره 

البته شلختگیشون طبیعیه اکثر نوجوونا همینن باید بهش گوشزد بشه و همسرت جدی بهش بگه تا حساب ببره

حالا برای رضای خدا صبحانه رو اگه سختته یه لقمه بگیری شب بزاری یخچال صبح بزاره تو کیفش ببره خوبه 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من با همه چی نوجوونا کنار میام به جز پرویی و گستاخی اگه گستاخ نباشه همه کاراشو میکنم ولی اگه باشه مح ...

عزیزم اصلا مراعاتمو نمیکنه ک باردارم..مثلا شوهرم برام پسته گرفت ک روزی چنتا بخورم بخدا قرضیم برام خرید..سهم برادرشوهرمو دادم بقیشو گذاشتم تو کیفم..صب پاشدم دیدم دست کرده تو کیف همشونو خورده حالا نوش جونش ولی تو کیفم پر از وسیله شخصی ...

من احساسم اینه که این اقاپسر اصلا این چیزا رو متوجه نیس، من که یه دختر بودم تو ۲۴ سالگی که از هونه ب ...

خیلی بهش گفتم مثلا جفتم پایینه بهش میگم هرچیزی میریزی جم کن جم نمیکنه..بعدم من ب مادرش گفتم شاغلم نمیتونم هی برا این غذا درست کنم مادرش گفت نون و ماستم میخوره..خودش این انتظارو برا من ساخت درصورتی ک بشدت بدغذاست

عزیزم اون پسره حالا اگه دختر بود حرفی لباساشم بریز ماشین تو که هروز صبح داری همه ی این کار هارو انجام میدی برای خودتو همسرت  حالا یه نفر بیشتر دلتو بزرگ کن انشاالله خدا اجرشو بهت میده ولی با همسرت صحبت کن بگو حداقل پتوشو خودش جمع کن فکن اصلا بچه خودته من که مشکلی ندارم با این قضیه البته شما شاید شرایطتتون جوری باشه نتونی تحمل کنی که حرفتون قابل احترامه

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 
عزیزم اصلا مراعاتمو نمیکنه ک باردارم..مثلا شوهرم برام پسته گرفت ک روزی چنتا بخورم بخدا قرضیم برام خر ...

این کلا بی شخصیته 

حالا همه میگن بچه‌ است ولی بچه نیست 

والا من تو ۱۶.۱۷ سالگی ازدواج کردم قبلشم تو خونه خیلی مرتب بودم و کمک حال مامانم 

ولی خب مامانم نمیزاشت کسی تو خونه کلا لباس بشوره‌ کار ما رو قبول نداشت ولی اگر می‌ذاشت هم میشستم لباسامو 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

خیلی بهش گفتم مثلا جفتم پایینه بهش میگم هرچیزی میریزی جم کن جم نمیکنه..بعدم من ب مادرش گفتم شاغلم نم ...

از اول باید با اومدنش مخالفت می کردی که نیاد و الان بیرون کردنش دیگه خیلی سخته.شدیدا درکت می کنم