2777
2789
عنوان

پسرم و شوهرم بدجوری دلمو شکوندن😭😭

6678 بازدید | 184 پست

میدونم من مقصر بودم ولی اخه بچم چرا باید انقد باید بهم بی احترامی میکرد

12سالشه

پسرم امروز ورزش داشت یه لباس داشت باید میشستمش

صبح زود فهمیدم پاشدم شستم ولی چون لباسشویی نداشتم بزارم تو خشکن لباسشویی گزاشتم جلو بخاری دیر خشک شد

پسرم شروع کرد داد زدن و بی احترامی کردن که تو اصلا لباس نمیشوری هیچکاری نمیکنی برو بابا 

تمام حرفایی که باباش بهم زد اینم بهم زد

در اتاق انقد کوبید به هم گچ ترک برداشت افتاد

کلی بی احترامی کرد منم همش مدارا میکردم و با زبون خوش میگفتم اره حق داری مامان ولی من نمیدونستم لباست کثیفه

هی بدترش میکرد و همه چیو به هم میزد و بی ادبی میکرد

انقد عصبی شدم حمله کردم زدمش

اونم کتابش رو پاره کرد گفت نمیرم مدرسه

نمیدونم کجای تربیتم اشتباه بود😭😭

چرا اون دوتا بچه هام اینجوری نیستن

این شبیه باباشه

۲۴ساعت در حال بی احترامی به منه

هیچ حرفم رو گوش نمیده همش باهام لجه

یجوری باهام رفتار میکنه انگار من دشمنشم قشنگ عین دشمن بهم نگاه میکنه حتی با برادراش خیلی بد شده

همش کتکشون میزنه تحقیرشون میکنه ولی با بچه های دیگه خیلی خوبه

بخدا بچمه جیگرگوشمه دلم نمیاد حتی غصه بخورم از کاراش که مبادا خدا ازش قهرش بگیره

ولی من مادر بدی نبودم 

بلاخره گاهی صدام رفت بالا

مثه هر مادر دیگه ای

ولی مادر خوبی بودم واسه بچم

همیشه هم پدر بودم هم مادر

درکشون کردم پشتشون بودم از خودم گذشتم بخاطرشون

صبح تا شب گریه میکردم واسه اینده اونا و پدری که واسشون پدری نمیکرد

بعد ک رفتن مدرسه شوهرم هم کلی حرف بارم کرد

بهش گفتم دیگه نمیتونم

تا الان این زندگی رو تحمل کردم بخاطر بچه هام

ولی حالا که هیچ تاثیری نداشت دیگه نمیمونم این همه تحقیر و تهمت رو تحمل کنم

خیلی عذابم داد😭😭

دیگه کشش ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلم 🥺💔میدونم درکت میکنم ...خدا ب همه مون صبر بده با این زندگییامون

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

الهی عزیزم😕

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

عزیزم میدونم سخته این سن پرخاشگری طبیعیه بهش بی احترامی نکن تا جای ممکن بزن خودتو به اون راه این سن بگذره درست میشه

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]