2777
2789
ولی آخه نمیشه گفت همه یه رنگ لباس بپوشن شاید یکی اون رنگ نداره شرایط هم نداره که تهیه کنه شاید خیلی ...

اره خب کسی که نداره نمیپوشه اشکالیم نداره

ولی خب کلا تم دادن برای جشن یه چیز نرمال هست که معمولا درجه یکا تمو رعایت میکنن

نه کلا برای همه چی تعیین و تکلیف میکردعکس مدل مو فرستاد گفت موهات رو اینطور درست کن عکس ارایش فرستاد ...

اوووو مدل مو و ارایش دیگه زیادیه

شاید داشته پیشنهاد میداده فقط

مبلغ کادو رو چقد گفته بوده مگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نذاشتم واس همین در به در دنبال کاربریشم 😂😂😂

اتفاقا منم دنبالش بودم😅ولی احتمال زیاد بعد عروسی تاپیک بزنه

فک نکنم زمان عروسی رسیده باشه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اوووو مدل مو و ارایش دیگه زیادیهشاید داشته پیشنهاد میداده فقطمبلغ کادو رو چقد گفته بوده مگه؟

نه گفته انجام بدین برای هر عکس یه مدل لباس و رنگ لباس با عکس مدل مو و ارایش فرستاده گفته اینطور بیاین

برای یه شام تو رستوران دولتی فک کنم 8 تومن یا بیشتر بود برای اسی زیاد بود چون باید با هواپیما هم میرفتن

نه گفته انجام بدین برای هر عکس یه مدل لباس و رنگ لباس با عکس مدل مو و ارایش فرستاده گفته اینطور بیای ...

اخه مهم نیست که عروسیو کجا میده دولتی یا چی

ولی کادوی عروسی ۸ تومن برای برادر به نظرم غیرمعقول و زیاد نیست

اخه مهم نیست که عروسیو کجا میده دولتی یا چیولی کادوی عروسی ۸ تومن برای برادر به نظرم غیرمعقول و زیاد ...

عزیزم عروسی نمیگیرن

قبلا عروسی کردن

صرفا فقط یه شام دعوت کردن رستوران جشن خاصی نیست

اسی هم گفته بود نمیتونم پول بدم ارایشگاه برای دو ساعت داخل رستوران چون هم هزینه بلیط هست هم کادو و چیزای دیگه