2777
2789
عنوان

با این اوصاف مراسم خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 40 پست

اگه یه دونه برادر داره که زشته نباشه پدرشوهرت سرشکسته میشه به شوهرت بگو بره والا تا آخر کینش تو دل خانوادش می مونه و شما رو مقصر می بینن حتی اگر خودش نخواست بره مجبورش کن این جورمراسم ها باید سیاست داشته باشی نه بچه بازی و لجبازی

اگه بخاطر پدر شوهر رفتی دخالتی نکن نظر نده که خوار و خفیفت کنه گلگی نکن آخر مجلس به پدر شوهرت بگو شم ...

پدرشوهر مادر شوهرم طلاق گرفتن کلا خانواده مساله داری هستن ، خانواده شوهرش راضی نبودن الانم ناراضی هستن به زور اومدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه من واقعا کاری بهش ندارم سر یه موضوع الکی با داداشش بحث افتاد زنگ زد به من که اصلا ربطی به من ندا ...

میدونم

تو خودت سبک نکن

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii
منم دیشب گفتم میله خودته بری یا نه اما وقتی خودش بهم زنگ نزد نمیام شوهرم گفتم نمیرم همین یه دونه برا ...

خب ب همسرت بگو بخاطر پدرش بره ولی اینکه شما برید حس میکنم ی جوریه غرورتون خورد میشه 

ولی میتونید از ی بعد دیگه هم بش نگاه کنید بخاطر همسرتون و پدرشوهرتون و اینکع همسرتون تنها بردارشه بسپرید ب خدا و برید ...

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

همون منم به پدرشوهرم گفتم نمیام ، اگه خودش زنگ میزد یا میومد عذر خواهی می‌کرد یه چیز

مستقیم نگو

ولی‌‌ به شوهرت بگو بخاطر رفتارش نمیام

بعداً جدی تر بشه مثل عروسی

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii
خب ب همسرت بگو بخاطر پدرش بره ولی اینکه شما برید حس میکنم ی جوریه غرورتون خورد میشه ولی میتونید از ی ...

همسرم میگه چون ازش بزرگترم و خیلی احترامش داشتم خیلی برام عزیز بود اما به خاطر یکی دیگه اینجوری بد با من حرف زد و تو این مدت زنگ نزد قهر کرد نمیرم مخصوصا خودش یه زنگ نزده ،نمیره بدون من که اصلا نمیره

برو اگر نری پدرشوهر ازت کینه میگیره و البته خود عروس خانم برات خوب نیست ...

با این شرایط خودمو سبک کنم ، خوب یه زنگ نزد به من سه تا از خاله های کوچیکش گفت عمه شو گفت به من یا برادرش زنگ نزد

حتماً حتماً برو،یه پیرمرد ازتون خواهش کرده

خواهر شوهرت خرکی باشه،اما مطمئن باش خیرشو تو زندگیت می‌بینی،ببین الان آبروشون در خطره شما به خاطر خدا برو،پیش همسرت هم پیش خانواده عزیز میشی مطمئن باش

پدرشوهر مادر شوهرم طلاق گرفتن کلا خانواده مساله داری هستن ، خانواده شوهرش راضی نبودن الانم ناراضی هس ...

اصلا اینجور موضوعات به شما مربوط نمیش از الانم نگو خانوادش راضی نبودن فلان فلان شما برو و سکوت کن