خواهر شوهرتون میرین ،قهر باشین بعد با همسرتون قهر باشه خودشم دعوت نکرده پدرشوهرم زنگ زده گفته چهارشنبه بیاین اینم بگم از اون دخترایی که همه کاره خودشه و 29 سالشه مثلا خاله ایناشو خودش دعوت کرده
اگه یه دونه برادر داره که زشته نباشه پدرشوهرت سرشکسته میشه به شوهرت بگو بره والا تا آخر کینش تو دل خانوادش می مونه و شما رو مقصر می بینن حتی اگر خودش نخواست بره مجبورش کن این جورمراسم ها باید سیاست داشته باشی نه بچه بازی و لجبازی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم دیشب گفتم میله خودته بری یا نه اما وقتی خودش بهم زنگ نزد نمیام شوهرم گفتم نمیرم همین یه دونه برا ...
خب ب همسرت بگو بخاطر پدرش بره ولی اینکه شما برید حس میکنم ی جوریه غرورتون خورد میشه
ولی میتونید از ی بعد دیگه هم بش نگاه کنید بخاطر همسرتون و پدرشوهرتون و اینکع همسرتون تنها بردارشه بسپرید ب خدا و برید ...
همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی، ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️ خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍 ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :)) صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
خب ب همسرت بگو بخاطر پدرش بره ولی اینکه شما برید حس میکنم ی جوریه غرورتون خورد میشه ولی میتونید از ی ...
همسرم میگه چون ازش بزرگترم و خیلی احترامش داشتم خیلی برام عزیز بود اما به خاطر یکی دیگه اینجوری بد با من حرف زد و تو این مدت زنگ نزد قهر کرد نمیرم مخصوصا خودش یه زنگ نزده ،نمیره بدون من که اصلا نمیره