2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تم که نه کلا عروس واسه همه چی تعین تکلیف میکرد مهمونا چی بپوشن چی کادو بدن ....

خب وقتی گفته تیره بپوشین تم داشته دیگه

کادوام که درواقع به داداشش گفته چی بخرن کادو.به درجه یکا.چی میشه؟؟

خب وقتی گفته تیره بپوشین تم داشته دیگهکادوام که درواقع به داداشش گفته چی بخرن کادو.به درجه یکا.چی می ...

ولی آخه نمیشه گفت همه یه رنگ لباس بپوشن شاید یکی اون رنگ نداره شرایط هم نداره که تهیه کنه شاید خیلی چیزای دیگه

خب وقتی گفته تیره بپوشین تم داشته دیگهکادوام که درواقع به داداشش گفته چی بخرن کادو.به درجه یکا.چی می ...

نه کلا برای همه چی تعیین و تکلیف میکرد

عکس مدل مو فرستاد گفت موهات رو اینطور درست کن عکس ارایش فرستاد گف اینطور ارایش کن

مبلغ بالایی گف بدن در صورتی که فقط میخواستن داخل یه رستوران دولتی غذا بدن

نتیجه ی این که عروسی چجوری میشه 😂😂😂آخه اسی قرار بود کار خودشو بکنه گفت پوستم سبزه ست تیره بهم نمی ...

اسی تو تاپیکش کامنت گذاشته بودی؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛