2777
2789
عنوان

بدترین غیرتی بازی که شوهرتون انجام داد سر چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 73 پست
خانوم اینکه شما تعریفت از غیرت فرق داره که دلیل نمیشه!غیرت تو ذهن همه که به معنی دفاع از خود و چیزای ...

خانم عزیز شما ادبیات فارسیتون ضعیفه

اولین کامنتتون یه نفر ریپلای زد و گفت این که شما میگی تعصب بیجاست و صحیح گفت ولی شما همچنان روی نظر اشتباهتون اصرار دارید. 

وقتی میگن جوانان غیور کشور نذاشتن یه وجب خاک کشور به دست دشمن بیفته یعنی غیر متمدن بودن؟؟؟ 

غیرت مفهوم درستی داره، اون که شما توصیف میکنین تعصب بیحاست و درست میفرمایید غلطه و و زاییده ذهن بیمار هستش

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
میگه بیرون رفتنی چرا عطر میزنی..اصلا نماز و قرآن خوندنت قبول نیست...من دوس دارم خوشبو باشم نه بو عرق ...

همسر شما یکم وسواس داره عزیزم، از یه مشاور خبره کمک بگیر واکنش صحیح شما در مقابل چنین رفتارهای همسرتون را بهتون میگن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم بقیه جاها چه جوریه؟!

ولی یه چیزی رو می دونم تا وقتی تو ایران " مَرده دیگه! غیرت داره یا مَرده دیگه نیاز داره " وجود داره و منِ زن به خاطر جنسیتم میتونم توسط یک پسر به خاطر جنسیتش‌ کشته بشم بی آبرو بشم طرد بشم و در نهایت زندانی! غیرت رو نمی پسندم !

ترجیحم‌ حمایت به دلیل عشق و علاقه است

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اینکه شما تعریف کردی تعصب نه غیرت غیرت همونیه هر پدر یا همسر شریفی رو مجاب میکنه برای زن و بچش نون ح ...

داشتم همین تایپ میکردم ک شما گفتی احسنت 👏👏

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

وای....

باورم نمیشه هنوز زنانی هستن که برای غریتی شدن‌ ذوق میکنن😐

غیرتی شدن «در جامعه جهان سوم ما» برای پسران اونقدر بد معنی شده «که البته مادران اون پسران خطاکارن»  فرقی با توهین به اعقاید و رفتار های طرف مقابل ندارن

از کسایی که طرفدار غیرت در «ایران» هستند همینقدر بگم که 

پدر به اسم غیرت سر فرزند خودشو میزنه

و حکمش؟فقط چندسال حبس بخاطر «جنبه اجتماعی کار!»

چون می‌دونم بعضی ها ریپ میزنن و میگن که نههه اون ربطی نداره به غیرتی شدن اون پدرش بوده؛ دوست عزیز در جریانی که اگه مادر با فرزند به حکم والد این کارو بکنه حمکش اعدام هست؟؟

فهم چی رو منظورتون حرف بی غیرت بودنه ؟بله ما فهمش رو نداری و بخاطر نداشتن این حرف از خداوند سپاسگزار ...

ایشون منظورشون چیزی ک شما متوجه شدین نبود

و انتظاریم نمیره ک متوجه بشید😂

جای ادعا خوبه به معنیه حرف یه کاربر توجه کنی نه به چیزی ک گفته

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

سر اینکه یکی بهم پیام داده بود تا پای زندان رفتن و دیه دادن رفت باعث شد کل شهر فکر کنن من خیانت کردم با طرف که این اینجوری خون بپا کرده 😐😐 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

حرکت مسخره ش حق ندارم شورت و سوتین مو تو بالکن بذارم خشک شه همسایه ها فکر بد میکنن

عزیزم این کارش ولی مسخره نیست من خوشم نمیاد حتی لباس زیر های شوهرمو پهن کنم تو بالکن 

با اتو خشک کن که از عفونت هم جلوگیری کنه 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ایشون منظورشون چیزی ک شما متوجه شدین نبودو انتظاریم نمیره ک متوجه بشید😂جای ادعا خوبه به معنیه حرف ی ...

آره برای همین بود که فهم خودت رو بالاتر از ۱۴۰۰ 

تصور کردی 🤣

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است 

برو دوباره بخون چون من خوندم دیگه مستقیم 

نیاز به منظور نداشت 

آره برای همین بود که فهم خودت رو بالاتر از ۱۴۰۰ تصور کردی 🤣چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است برو ...

اره میخواستم فضولمو بشناسم

من یکی دیگه رو ریپ زدم روی بحقم با یکی دیگه بود تو عادت داری به نخود اش شدن ک پریدی وسط؟به تو چه😂

آره برای همین بود که فهم خودت رو بالاتر از ۱۴۰۰ تصور کردی 🤣چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است برو ...

حالام ک زر زدی بزار منم حرفمو بزنم شاید متوجه حرفم بشی😂

ایشون منظور کلی حرفشون از پیام اولشون این بود ک کسی ک بخواد وفادار بمونه میمونه

حالا تو قلاده ام ببندی دورش بازم یه راهی برای خیانت پیدا میکنه

و وفادار بودن به اینکه یک زن بیاد نخ بده به یکی نداره و اگ قرار باشه واسه هر حرکتی از طرف هر ... خودمونو جر واجر کنیم باید ارامش زندگیمونو ببوسیم بزاریم کنار

در کل تو ایران غیرت به معنی اصلیش تعبیر نشده چه زن هایی که از زندگی محروم و محدودن فقط بخاطر همین کلمه غیرت که تو ایران تو معنی درستش بکار نمیره و من به همین دلیله ک حرفای ایشونو تایید کردم

کاری به باقی پیاماشونم نداشتم و نخوندم وسلام