2777
2789
عنوان

بدترین غیرتی بازی که شوهرتون انجام داد سر چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 73 پست
کاربر همبند،کاربر آقاستوجه کرده باشی واژه سنبل خان و خواجه الماس بابت همین بهشون خطاب شدهچندین اسکری ...

عزیزم قضاوت نکردم گیریم شما راست میگی اسم این دفاع از خودتون چیه ؟؟مفهوم غیرت همه گلم البته چیزی کا از غیرت من دیدم اینه دفاع در مقابل هر چیزی که ازار دهندست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم قضاوت نکردم گیریم شما راست میگی اسم این دفاع از خودتون چیه ؟؟مفهوم غیرت همه گلم البته چیزی کا ...

خانوم اینکه شما تعریفت از غیرت فرق داره که دلیل نمیشه!

غیرت تو ذهن همه که به معنی دفاع از خود و چیزای آزاردهنده نیست

غیرت همون رگ گردنش کلفت شد و نمیدونم روی زنش غیرتی شد روی خواهرش غیرتی شد و ..‌‌. غیرت اینه، که هیچوقتم واکنش سالمی نیست

از روی غیرت خیلی قتل های ناموسی اتفاق افتاده 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه پسپاشم برم بکشم طرفو که مثلا رو شوهر من حس پیدا کرده؟این مطابق تمدن انسانیه؟ سال ۲۰۲۵ شد

ببخشید اگه یه نفر تو خیابون به شما توهین کردم همسرت نباید هیچی بگه؟؟؟؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
ببخشید اگه یه نفر تو خیابون به شما توهین کردم همسرت نباید هیچی بگه؟؟؟؟

من منظور شما رو میفهمم

ولی واکنش انتظاریتون الان از همسر من تو این موقعیت چیه؟

فحش بده یا بره دست به یقه بشه؟ چون کسی به من توهین کرده تو خیابون؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سنبل خان گرامی، شما که با درایتین کاش بالاخره یه روزی از بیخ یقه من بیفتین و انقدر درگیر کامنت های م ...

دستاویز کردن موضوعات بی‌ربط و سعی در تخریب طرف مقابل با مستمک قرار دادن چیزی خارج از بحث؛ فریاد زدن ضعف بحث کننده است! 

اگر نظری دادم به رسم اعتقاد به مقابله با ترویج جهله.

بابتش هم حاضر به تحمل تاوان‌هایی بزرگ از محرومیت از این سایت هستم! 

اگر شما بابت ایستادن پای ارزش‌هاتون از دست رفتن این کاربری مرددتون می‌کنه؛ حاشا به اون جنم که مدعی‌ بهش هستید!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

مردهای این مدلی رو اگه بخوای غیرتیشون کنی، خیلی بد غیرتی میشن ها از من گفتن بود. یه جوری که کلی تهمت بهت میزنن و چرت و پرت میگن. غیرت واقعی اونه که نذاره کسی ناراحتت کنه.

حرکت مسخره ش حق ندارم شورت و سوتین مو تو بالکن بذارم خشک شه همسایه ها فکر بد میکنن

😲 این مسخرس؟؟؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
دروغ نگو دیگهپیامام موجودهاسکرین شات بگیر خط بکش دورش بگو کجا گفتم عیبی نداره زن دیگه ای با شوهرم با ...

هر کسی که پستهای شما و من رو بخونه 

می‌فهمه که من دروغ گفتم یا نه 

بهتره خودت هم یه بار پستهایی که گذاشتی رو بخونی 

چون من به حرف شما گوش دادم و خوندم 

خب اشتباه از توئه حرفیو میزنی ک ۹۰ درصد ادمای اینجا گنجایش فهمشو ندارناینو فقط باید کاربر قبل از ۱۴۰ ...

فهم چی رو منظورتون حرف بی غیرت بودنه ؟

بله ما فهمش رو نداری و بخاطر نداشتن این حرف 

از خداوند سپاسگزاریم 

چیزی که این کاربر گفته برای هالیودش هم قفله 

اونا هم باید توی همون ۲۰۲۴ بمونن 

الان متاسفانه طرز فکر همه نسبت به غیرت ی رابطه وحشیانست!!!!

ی حرکت خیلی خیلی قدیمی!

غیرت ینی حاضرنیست کارهای سخت انجام بدی به نظرم یا وقتی یه جا خیلی خیلی مرد ایستاده وحتی ی زن نیست مثلا توصف خرید وجودتون مایل نیستید شمارا مجبور نمی کنه وخودش میره و...

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

میگه بیرون رفتنی چرا عطر میزنی..اصلا نماز و قرآن خوندنت قبول نیست...من دوس دارم خوشبو باشم نه بو عرق بدم...یه شبم از خونه مادرش برگشتم  دیدم زود رسیده خونه گفت اصلا مادرم اینا از تو بدشون میاد چرا عطر و ادکلن میزنی...همه ازت نفرت پیدا میکنن...به خواهر شوهرم گفتم این حرفشو گفت دروغ میگه ما خیلی هم خوشمون میاد خوشبو و تمیزی...

یا به لباس پوشیدنم  گیر میده...اصلا بی حجابم نیستم..حتی شده بهم گفته این چه لباسیه  پوشیدی  شبیه افغانیا شدی..شبیه کولی ها شدی🤕اونوقت لباسام قشنگ و باحجاب هستن

من منظور شما رو میفهممولی واکنش انتظاریتون الان از همسر من تو این موقعیت چیه؟فحش بده یا بره دست به ی ...

عکس العمل خودت چیه؟ خواسته قلبی خودت در این موقعیت چیه؟ 

قبل اینکه نامزدم بیاد خواستگاریم دوستش از من خوشش میومد البته دوست صمیمی نبودن خلاصه کاسه مراسم حج مادربزرگش رفته بودیم تالار دوستشم اومده بود مدام داشت نگاه می‌کرد نامزدمم داشت پذیرایی می‌کرد هنین که هیچ مهمونی دیگه نمیومد و سرش خلوت میشد از قصد بالا سر من وایمیستاد خلاصه دوستش یه چشمک زد و آقا بالاسر من بود دید هیچی نشد تا اینکه چند قدم دور شد دوستش سمت درب خروجی رفت توی دم تالار که خواست خداحافظی کنه بر گشتنش همانا و مشت زدن نامزدم همانا چون از ما خیلی دور بود هیچکس فکر نکرد بخاطر من بود خودشم تک دعوا هیچی نمیکفت راجبم فقط میگفت چشماتو در میارم

کاربر قدیمی هستم💕