2777
2789

گذاشت دهنش از سر شب بی حال شده الانم بالا آورد چ خاکی تو سرم بریزم 

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخی عزیزم میکروب رفته تو معدش اگه چیزی نمیخوره و بدنش کم اب شده ببر درمانگاه سرم میزنن خوب میشه البته ممکنم هست خیلی شیطنت کرده بیحال شده 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

می‌بردی  دکتر!

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چه آبی

خبر مرگم داشتم کف آشپز خونه میشستم اینم اومد دست کرد تو آب هواست نبود گذاشت دهنش

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
بدنش قوی میشه

چیزیش نشه خیلی ترسیدم

ببر دکتر شاید مسموم شده

الان شوهرم آنقدر خسته بود غش کرد حتما صبح میبرم

آخی عزیزم میکروب رفته تو معدش اگه چیزی نمیخوره و بدنش کم اب شده ببر درمانگاه سرم میزنن خوب میشه البت ...

نه شیطنت ک کرده 

پدرمو در آورد  ولی همش دستش زد تو چیزای کثیف واییی خدا دارم دیوونه میشم