2777
2789
عنوان

قراره با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 89 پست
یعنی شما از حیاط رد نمیشین ؟در خروجتون جداست ؟ببین هر چیزی یه معایبی داره یه مزایا دارین رایگان اونج ...

رایگان نمیشینیم

شوهرم خونه رو کامل با پول خودش ساخته از گچ و سیمان گرفته تا کابینتا

دقیق نمیدونمولی هنوز ۵۰سالش نشده

پس سالمه 

واسه من نزدیکشصته هرروز میگه یه جام دردمیکنه هرروزمیره دکتر ولی برای نگهداری نوه دختریش یهو خوب میشه و میفهمی که عه الکی میگفت مثلا پام دردمیکنه به اونا میرسه شفا میگیره 

پس جوونه مادرشوهرت خودش جارو کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم از اون دسته آدمایی که انتظار داره بقیه براش همه کار بکنناون روز داشت دخترهای خواهرشوهرش رو ...

ببین یک سری چیزا مادر شوهرا انگار میخواد ازت بیگاری بکشه یکسری چیزا واقعا نرماله 

مثلا همون حیاط شستن تگر در ورودی شما به اونجا باز میشه و شما میتونی از اون حیاط استفاده کنی و جز مشاعاته 

باید در نظر بگیری که عرف اینه یک بار تو یک بار اون 

اگر بیاد کلا شستن اونجارو بندازه گردنت و با اینکه اصلا تو از اونجا  رد نشس و جز حیاط خصوصی خودشه میشه بیگاری 

یا نمیدونم وقتی میری مهمونی اش حالا نه اینکه دختراش بشینن نگاه کنن ولی اینکه نمیدونم ظرف ها رو بشوری حالا یک بار بخوای کمکی کنه آب بکشی ظرف ها رو اینا رو نمیشه بیگلری 

ولی اگه بیاد نمیدونم کار خونه بندازه گردنت اون میشه بیگاری 

هرچیزی در حد تعادلش 

رایگان نمیشینیمشوهرم خونه رو کامل با پول خودش ساخته از گچ و سیمان گرفته تا کابینتا

حالا که شوهرت این همه خرج کرده 

دختر دانا و باهوشی باش 

یه جوری رفتار کن نه سیخ بسوزه نه کباب 

یه جوری که حداقل ۱۰ سال بی تنش اونجا باشی 

نه که به خاطر چیز های پیش پا افتاده دعوا های بزرگ پیش بیاد و مجبور به ترک اونجا بشی 

چند تا خواهر و برادر داره شوهرت؟

دقیق نمیدونمولی هنوز ۵۰سالش نشده

حالا که قبول کردی به خوبی بزار بگذره،از الان بهش نگو جبهه بگیره،وقتی رفتی سرخونه و زندگیت با شوهرت صحبت کن اون هم کمکت بده همیشه تو نشور ،،انشاله بعدش که باردار شدی که. دیگه نمیتونی بشوری،فکر کن مستاجر هستین یک سری کارها و باید انجام بدی،،, حالا از این حرف ناراحت نباش  وقتی رفتی تو خونه رفتار درست انجام بده

حالا که قبول کردی به خوبی بزار بگذره،از الان بهش نگو جبهه بگیره،وقتی رفتی سرخونه و زندگیت با شوهرت ص ...

دوست عزیز شما مستاجر و توی یک ساختمونین 

شارژ نمیدین ؟

یا باید پول بدن هر ماه 

یکی بیاد بشوره مثل اپارتمان های دیگه 

یا باید خودش بشوره یک بارم اون 

یا جای خودش کسی رو بگیره 

حالا که شوهرت این همه خرج کرده دختر دانا و باهوشی باش یه جوری رفتار کن نه سیخ بسوزه نه کباب یه جوری ...

یدونه خواهر داره که اونم ازدواج کرده و خونشون از اینجا خیلی دوره

شوهرمم به خاطر همین که پدرومادرش تنهان اومده خونه رو بالای خونه اونا ساخته

و مطمئن هستم که مادرشوهرم راضیش کرده این کارو بکنه

یدونه خواهر داره که اونم ازدواج کرده و خونشون از اینجا خیلی دورهشوهرمم به خاطر همین که پدرومادرش تنه ...

مهم نیست کی راضیش کرده اگر پخته رفتار کنی از اون جا بودن کلی لذت میبری 

حتما حتما با شوهرت برو یه مشاوره خوب 

الان نامزدین به حرفت بیشتر گوش میده 

الان وقتشه برید

بعد عروسی قطعا مخالفت میکنه 

اگر روش رفتار رو ندونی به مشگل میخوری 

یدونه خواهر داره که اونم ازدواج کرده و خونشون از اینجا خیلی دورهشوهرمم به خاطر همین که پدرومادرش تنه ...

شوهرمنم اون خونه مون باهزارزحمت ساخته بودبجز اینکه پول مصالحه داده بود خودش کارکرده بود ولی وقتی دیدیم نمیشه دادیم اجاره رفتیم یه خونه دیگه الان شوهرم میگه کاش 6سال اینجامستجربودیم اونجاباهم زندگی نمی‌کردیم الان حتی احترام بین من واونها خیلیییی زیادشد دوری واقعا دوستی

هزینه ای که شوهرت کرده اندازه پول پیش خونه میشه اجاره هام در نظر بگیر

شما از همه چیز خبر ندارید

شوهر من می‌تونست خیلی راحت بره یه جای دیگه خونه بگیره ولی به خاطر تنهایی پدرومادرش خونه رو بالای خونه اونا ساخته

من میگم حالا که شوهرم به خاطر پدرومادرش اینکارو کرده و منم به احترام اونا قبول کردم برم اونجا بشینم

چرا مادرشوهرم از الان باید واسم خط و نشون بکشه؟

شغل شوهرم طوریه که پنجشنبه جمعه ها می‌ره ماموریت بعد مادرشوهرم برگشته به من میگه هروقت پسرم می‌ره انگار ۲سال ازش دورم اصلااا طاقت دوریشو ندارم یعنی منظورش اینه که تا آخر باید همینجا بخونید چون من طاقت دوری پسرمو ندارم

شما از همه چیز خبر نداریدشوهر من می‌تونست خیلی راحت بره یه جای دیگه خونه بگیره ولی به خاطر تنهایی پد ...

عین مادر شوهر من 

زر مفت زیاد میزنه 

خدا نابودش کنه .

این مورد قشنگ میفهمم چی میگی 

واقعا چرا این مادر شوهرت مثل هوو ان 

دوست عزیز شما مستاجر و توی یک ساختمونین شارژ نمیدین ؟یا باید پول بدن هر ماه یکی بیاد بشوره مثل اپارت ...

نه شارژ نمیدیم😅۴واحده ،،اینا هم ۲تا خونه هستن مگه چقدر باید بشورن ،دیگه باید با هم کناربیان چون قراره با هم زندگی کنن