2777
2789
عنوان

قراره با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 89 پست
دقیقا من پانیک گرفتم از دستشونبرای دخترم خواستگار بیاد بگه بیا طبقه بالای مادرم بشینیم میزنم تو دهنش ...

جدی پیامبر اینو گفته؟

خیلی راست گفتن

از همین حالا میتونم دلخوری هوایی که می‌تونه پیش بیاد رو پیش بینی کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد درصد مطمن باش یعنی شک نکن با مادر شوهرت بحثت خواهد شد چه بخای چه نخای حتی اگر خیلی  خیلی رعایت کنی 

ولی اگر روی حست روی رفتارت از الان تمرینش بدی بردی

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
مادرشوهرم از اون دسته آدمایی که انتظار داره بقیه براش همه کار بکنناون روز داشت دخترهای خواهرشوهرش رو ...

بگو آرررهربشین سرجات کلفت مگه گرفتی

از اول رو ندیا 

اینجور افراد دوبار بهشون خوبی کردی باربعد وظیفه میشه 

توقعاتش زیاد بود انجام نده 

فوقش ده با  غرمیزنه بعد عادت میکنه

واقعامن اول با کلی حس مثبت وارد شدمهربار کیک پختم براشون بردم هفته ای دوبار دعوت میکردم شام و ناهاره ...

خدارو شکر که جدا شدین ولی در کل نزدیک خانواده ها بودن اشتباه حالا چه خانواده همسر چه خانواده خود آدم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
جدی پیامبر اینو گفته؟خیلی راست گفتناز همین حالا میتونم دلخوری هوایی که می‌تونه پیش بیاد رو پیش بینی ...

آره قربون پیامبر برم یه پا روانشناس بوده

دوری و دوستی خیلی خوبه

تااازه تو حالا بچه نداری بچه بیاری دخالتها و فضولیا تازه شروع میشه

شستن رو باید بشوری چون مشترکه

ولی اینو الان نباید میگفت بهت

پس خیلی پررو هست 

از دخالتای بیشتری بترس

منم با خونواده شوهر نزدیک هم زندگی میکنیم

شرایط زندگی من وشوهرم با برادر شوهرام که دورن زمین تااسمون فرقه حتی طرز برخوردشون بامن وجاریام فرقه

دوری ودوستی حرف حقیه

کاش منم دور بودم نود درصد مشکلات زندگیمونو نداشتم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
جدی پیامبر اینو گفته؟خیلی راست گفتناز همین حالا میتونم دلخوری هوایی که می‌تونه پیش بیاد رو پیش بینی ...

یعنی شما از حیاط رد نمیشین ؟

در خروجتون جداست ؟

ببین هر چیزی یه معایبی داره یه مزایا 

دارین رایگان اونجا میشینین 

اگر از اون حیاط رد میشین باید شما هم بشورین 

خونه مادرشوهر نشستن هم معایب داره هم مزایا همه چیز همینطوره تو دنیا 

به اینم فکر کن اون میتونه خونش رو بده کرایه 

کارگر بیاره هرروز خونه رو بشوره بی منت 

اگر برید مستاجری اول فشار رو شماست 

پس برای چیز های بی اهمیت تنش درست نشه بهتره 

🌹🌹🌹🌹🌹

ببین از اول اگه دور بگیری اگه زیاد نری پایین اگه مهمون داشت نری اگه هفته ای یکبا  بری یه سر بزنی بیای به مرور عادت میکنه راحت میشی

ته تهش چیکارمیکنه همه جا میشینه میگه عروس نمیاد عروس محل نمیده ...

خسته میشه عادت میکنه.ولی اگر قاطی شدی و رو دادی تاابد باید سواری بدی و تو تربیت بچه هات دهنت رو سرویس میکنن

تازه من از اول تو تربیت بچه زدم تودهنش رو ندادم بازم دوراز چشمم به بچه گوشی میدن و...