2777
2789
حداقل 5ساعت اگه غذات سنگین بوده

وقتی بین خوابمو شام فاطله زیاد میوفته بازهم گرسنم میشه 

میشه یه وعده کوچیک مثل کیک یا یدونه شیرینی بخورم ؟

یا اون هم باز باعث میشه بد خواب بشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دراز میکشی رو کمرچند تا نفس عمیق بکش‌از انگشتای پا شروع منقبض کن و استراحت تا برسی به صورت( یه ده دق ...

وای مرسی حتما انجام میدم 

ارومم کرد میام بهت میگم حتما🥹🌷

دیشب با اینکهوخواب بدی نمیدیدم ولی یهو چنان ترسیدم و تپش قلبی گرفتم ک ازشدتش بیدارشدم. هنوزم موندم ترس از چی بود؟ چرا اونطورشدم؟ البته بگم خونمون جن داره ولی بالاسرمون قران میذاریم میخوابیم چندوقته خوابهای بد نمیبینم بخاطر قرانی ک بالاسرمونومیذاریم ولی دیشب با اینکه خواب بدی نمیدیدم ولی از شدت  تپش قلب بیدارشدم.

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

شبا سعی کن با شکم پر نخوابی.1ساعت قبل از خواب دیگه چیزی نخور حتی آب.سعی کن قبل از خواب فیلم های ترسن ...

من همیشه در طول خواب هم تشنم میشه 

مجبور میشم بیدارشم و اب بخورم 

اب خوب نیست؟

سلام عزیزم 

اول اینکه غسل به گردنت نباشه 

نماز هم تاثیر داره 

بعد شبا موقع خواب خوندن آیت الکرسی 

ضعف جسمانی و سردی مغز هم تاثیر داره تو خواب بد و آشفته دیدن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
از لحاظ جسمی چطوری؟ اگه لاغری یه آزمایش تیروئید بده .شاید پرکاری تیروئید داری...چون خوابهای پریشون ی ...

نه لاغر نیستم 

از لحاظ فکری همش فکرم درگیر خانوادمه 

هربار که میرم پیششون زهرمارم میشه از بس که جنگو دعوا دارن 

سلام عزیزم اول اینکه غسل به گردنت نباشه نماز هم تاثیر داره بعد شبا موقع خواب خوندن آیت الکرسی ضعف جس ...

مرسی عزیزم 

غسل هام رو انجام میدم 

نماز هم ک الان بخاطر پریود شرایطش رو ندارم 

منم همینم ولی بخاطر تنش و اضطرابیه ک همش دارم خوابام طبیعیه

اخه من خواب هام خیلی عذابم میده 

خیلی وقت ها خواب میبینم یه جن یا روح 

یه مسیر خیلی طوانی رو دنبالم میدوعه 

یا خواب تصادف و جنگو دعوا و خونریزی 

من همیشه در طول خواب هم تشنم میشه مجبور میشم بیدارشم و اب بخورم اب خوب نیست؟

بین خواب مهم نیست ولی قبل از خواب هرچی معده و مثانه خالی تر باشه خولب همونقدر با کیفیت تره احتمالا در طول روز مصرف آبتون کمه که تو خواب تشنه میشی یا عادت داری ولی تاجایی که میتونی قبل از خواب معده و مثانه رو خالی نگه دار حالا اگه بین خواب بیدارشدی خوردی مهم نیست

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
مرسی عزیزم غسل هام رو انجام میدم نماز هم ک الان بخاطر پریود شرایطش رو ندارم

اره پریود که اصلا نماز نداره

بعد یه چیزی راستی 

من خودم دو سه شب قرص خواب خوردم که خوابمو تنظیم کنم بعد خیلی خوابم آشفته بود اون شبا و دچار فلج خواب شدم 

قرصی چیزی نمیخوری؟ بعضی داروها این اثراتو دارن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!