من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دیشب با اینکهوخواب بدی نمیدیدم ولی یهو چنان ترسیدم و تپش قلبی گرفتم ک ازشدتش بیدارشدم. هنوزم موندم ترس از چی بود؟ چرا اونطورشدم؟ البته بگم خونمون جن داره ولی بالاسرمون قران میذاریم میخوابیم چندوقته خوابهای بد نمیبینم بخاطر قرانی ک بالاسرمونومیذاریم ولی دیشب با اینکه خواب بدی نمیدیدم ولی از شدت تپش قلب بیدارشدم.
اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین
ضعف جسمانی و سردی مغز هم تاثیر داره تو خواب بد و آشفته دیدن
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
از لحاظ جسمی چطوری؟ اگه لاغری یه آزمایش تیروئید بده .شاید پرکاری تیروئید داری...چون خوابهای پریشون یکی از علتهاش پرکاری تیروئید...از لحاظ فکری هم آیا استرس و دلهره از موضوعی داری؟
من همیشه در طول خواب هم تشنم میشه مجبور میشم بیدارشم و اب بخورم اب خوب نیست؟
بین خواب مهم نیست ولی قبل از خواب هرچی معده و مثانه خالی تر باشه خولب همونقدر با کیفیت تره احتمالا در طول روز مصرف آبتون کمه که تو خواب تشنه میشی یا عادت داری ولی تاجایی که میتونی قبل از خواب معده و مثانه رو خالی نگه دار حالا اگه بین خواب بیدارشدی خوردی مهم نیست
مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
مرسی عزیزم غسل هام رو انجام میدم نماز هم ک الان بخاطر پریود شرایطش رو ندارم
اره پریود که اصلا نماز نداره
بعد یه چیزی راستی
من خودم دو سه شب قرص خواب خوردم که خوابمو تنظیم کنم بعد خیلی خوابم آشفته بود اون شبا و دچار فلج خواب شدم
قرصی چیزی نمیخوری؟ بعضی داروها این اثراتو دارن
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!