2777
2789

زن همسایمون ک تو تاپیکم هست

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرشوهر بزرگم،براش مهم نیست چند نفر نشسته ان،به شوهرش فحش های زشت میداد

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

عروس عموی شوهرم

یبار اومدن خونمون قشنگ بغل پذیرایی دراز شد بچه شیر میداد

یبارم رفتیم بیرون مردا رفتن پیاده روی

این به پشت خابیده بود گفت وقتی مردا اومدن بگو

بهشم که گفتم از جاش تکون نخورد تا اومدن نشستن دیگه بلند شد

اینا رو نمیگم بی حیا هستن من بهشون میگم آگاهی ندارن 

کاربرایی که توی تاپیک لابیاپلاستی میان از جزییات شکل واژن شون کامنت میزارن و فک میکنن مجازی یه چیز دیگه اس

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   

من یکبار رفته بودم بازار

یک خانمی سوتین قرمز پوشیده بود با پیراهن

دکمه های پیراهنش رو باز گذاشته بود و فقط سوتین زیرش داشت نیم تنه و کراپ نه ها سوتین 

دامن هم پوشیده بود کل پاچه هاش بیرون بودن 

موهای زرد عقدی و لنز و لب اردکی وسط بازار راه میرفت

من موندم خودشون حالشون بد نمیشه

مردها هم دنبالش افتاده بودن همشون🤢

منکه حالم بد شده بود

میخواستم بهش بگم کاش حداقل شکم تخت و اندام قشنگی داشتی اینجور بیرون مینداختی (خودم تپلم دوستان بهتون بر نخوره )😁