2777
2789
عنوان

قراره با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 89 پست
عین مادر شوهر من زر مفت زیاد میزنه خدا نابودش کنه .این مورد قشنگ میفهمم چی میگی واقعا چرا این مادر ش ...

دقیقاااا

یکی نیست بهشون بگه وقتی طاقت دوریشونو ندارید چرا اصلا براشون زن میگیرید 

همون نگه دارید ور دل خودتون دختر مردمو هم بدبخت نکنید

نه شارژ نمیدیم😅۴واحده ،،اینا هم ۲تا خونه هستن مگه چقدر باید بشورن ،دیگه باید با هم کناربیان چون قرا ...

ماهی دوبار 

یک بار اون یک بار این 

ما شارژ میدیم 

پنج طبقه یک واحده ایم 

هر دو هفته یکی میاد مشاعات رو تمیز میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقاااایکی نیست بهشون بگه وقتی طاقت دوریشونو ندارید چرا اصلا براشون زن میگیرید همون نگه دارید ور دل ...

بابا مگه برده اته 

حالا درسته پسرته 

بهت سر میزنه 

خونه سالمندان نمیزارت 

ولی بسه چی که بخوای تبدیل بشی به عذاب زندگی یکی ديگه بدون هیچ دلیلی 

بعضی از مادرا فکر میکنن مالک پسرشونن

بعده ازدواج قرار نیست عین قبل ازدواجتون باشه زندگیتون مسلما تغییرات خیلی زیادی میکنه!!!!نمیگم حیاط شستن تغییر بزرگیه منظورم اینه زندگی عوض میشه

به نظرم برو‌اونجا زندگی کن برو به مادرشوهر بگو مادرجون

ماهی دوبار بگیم از شرکت یا یه خدمه ای چیزی بیاد حیاط و‌برامون بشوره راه پله هام دستمال بکشه اینجوری شما خسته نمیشی منم واقعا وقت نمیکنم 

تو هرخونه ای بری پول شارژ باید بدی زیر ۵۰۰تومن نیست

به نظرم‌این‌بهتره سخت نگیر خواهرمن زندگیتو شروع کن به این چیزام فکر نکن

حرف اونم درسته میگه نوبتی باشه چون حیاط مشا

فکر کن خونه مادر خودتی بهتر از اجاره نشینیه 

[QUOTE=366463705]اصلابردارهای دیگه ام شریک چرا باید یکجانشست هیچکس راضی نیست ازیکجانشتن [/QUOمثل این ...

به من هم گفته بودن ماازاول یکجانشتیم توهم اومدی باید بیای یکجازندگی کنیم شوهرم میگه چون تواین سال ها اختلاف دیده بودم راضی نبودم به یکجانشستن ولی اصرار های پدرو مادرم و اینکه صبح زود میرفتم وشب میومدم راضی شدم ولی بعد6سال جداشدم می‌دونی من میگم تعهد ندادیم به خانواده شوهرکه هرجوریه بایدتاابدزندگی کنیم

به من هم گفته بودن ماازاول یکجانشتیم توهم اومدی باید بیای یکجازندگی کنیم شوهرم میگه چون تواین سال ها ...

خب شما همسرتون همراه بود استارتر فکر نکنم. اگه شوهرش همراهش باشه می‌تونه جابجا کنه

خب شما همسرتون همراه بود استارتر فکر نکنم. اگه شوهرش همراهش باشه می‌تونه جابجا کنه

اره کاملا درسته شوهرم راضی بوداون یکی جاریم بعداز 22 سال میخوادجداشه شوهرش راضی نیست میگه باید همینجا بشینیم