2777
2789

ناموسا نی نی یار تاپیکم در مورد زنانه و این سایتم زنونه است نترکون و منطقی باش

.

مثلا این پ.و.رن. استارا خانواده ندارن؟ از اینکه بابا یا داداششون فیلمو ببینه خجالت نمیکشن؟ یا تو خود ایران سر چار راه یهو باباشون یل فامیلشونو ببینن...

تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر میکنی دارن فکر کن چقدر ادم باید بدبخت باشه که دست به همچین کاری بزنه خیلی هاشون اگه پول داشتن وارد همچین کارایی نمیشدن فقط بحث پوله پول 

خیلی بدبخت تر اونین که فکر میکنی 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بیشترشون خوانواده ای ندارن یک عده شون که اصلا حرومزاده هستن یک عده هم خوانوادشونم تو این کارن بقیه هم خوانواداشون بچه هاشون براشون مهم نیستن

بازم زنا رو میشه درک کرد ولی مردا رو نه یک مرد چقدر باید بدبخت باشه که وارد همچین کارایی شه دلم برای اونا صد برابر زنا میسوزه

اینجا یه نفر بود داستانشو میگفت الان نه ها چند سال پیش.  تن فروش بود پول جهاز  خواهرش و دانشگاه اون یکی خواهرش  داده بود رهن و کرایه خونه پدری و میگفت واقعا بدم میاد از این شغل ولی به خاطر پولش مجبور بود

چرا؟ مرد که تو ذاتشه، زن حیا داره و عجیب تره

اتفقا زن از یک حد بگذره حیا براش مهم نیست میتونی بری ببینی ایرانو نبین ایران فقط چند درصد کره زمینو تشکیل میده 

زنای بیحیا کم نداریم منضورم اون زنایی هست که تن فروشی میکنن و بدنشونو در ازای پول میفروشن 

بری تو تاریخم نگاه کنی مردای خیلی کمی حاطر به این کارا میشدن 

مردا درسته حیا ندارن ولی غرور دارن شخصیت دارن  حاظرن از فقر بمیرن ولی تن فروشب نکنن ببین دیگه چقدر باید بدبخت باشن که دست به همچین کاری بزنن

البته منصور من اونایی نیست که شوگر مامی میرننو عشق میکننا هرچند اونا هم مشکلاتی دارن ولی من منضورم اونا نیست

اینجا یه نفر بود داستانشو میگفت الان نه ها چند سال پیش. تن فروش بود پول جهاز خواهرش و دانشگاه اون ...

مشکل روحی پیدا نکرده بود؟

تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...