2777
2789
عنوان

قراره با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 89 پست
خب تا حالا حیاط نشسته چون مامانش به جاش میشسته تو خودتو بزار جای اون فرد اصلا عرف اپارتمان اینه هر د ...

عزیزم دارم میگم حیاط هامون جداست 

بالا ایوان داره که فقط طی کشیدن میخواد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا چرا حاضر میشین با خانواده همسر یه جا باشین یا تو یک ساختمون و... آدم با خانواده خودش هم تو یه ساختمون نمیتونه دیگه باشه دیگه وای بحال خانواده همسر پیش پا افتاده ترین شرایط ازدواج مستقل شدن از دو خانواده ها هست وقتی آدم قرار مستقل نباشه خب ازدواج نکنه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
عزیزم حیاط،شستن ادمو نمی کشه چه عیبی داره ولی مساله اینه مادرشوهر ایشون وقتی از الان اینارو میگه یعن ...

دقیقا از این حرصم میگیره از همین اول داره واسم خط و نشون می‌کشه

بله درسته این هنوز نرفته اینطور قانون می‌زاره بزاره بره،با مهربونی بگه،،اینطور انگار داره میگه من ری ...

اخه این کار برای مادر شوهر نیستا 

مثلا تو توی خونه هستی داری شارژ میدی 

برای تمیز کردن 

اونو برای کس خاصی نمیدی برای خودت میدی که زیرت تمیز باشه 

ساختمون تمیز باشه 

ولی اینکه با حالت بد گفته رو قبول دارم 

من 6سال تویه ساختمان بامادرشوهرجاری ها یکجا میشستیم یکسره بحث بودتوتمیزطی نمی‌کشی توحیاط نمیشوری گفتم بیاین بگیم نفرازبیرون بیادقبول نکردن گفتم شوهرهابکشن میخواستن منوبکشن گفتن اصلاابدا اگرسر همین موضوع دعوا بپاکردم پاشدم یه خونه دیگه گرفتم 3سال دارم بهترین زندگی میکنم بهت توصیه میکنم بری مستجری تایکجابشینی

واقعا چرا حاضر میشین با خانواده همسر یه جا باشین یا تو یک ساختمون و... آدم با خانواده خودش هم تو یه ...

دقیقا من پانیک گرفتم از دستشون

برای دخترم خواستگار بیاد بگه بیا طبقه بالای مادرم بشینیم میزنم تو دهنش پر خون بشه 

بدترین و مسخره ترین کار دنیاست

پیامبرم میگه با خویشان خود همسایگی نکنید

اخه این کار برای مادر شوهر نیستا مثلا تو توی خونه هستی داری شارژ میدی برای تمیز کردن اونو برای کس خا ...

درسته من  هم اینو میگم ،مادرشوهره به وقتش نگفته لحنش هم خوب نبوده.اینو میگم اگه مادرشوهره خوب باشه این هم مثل دخترش بره کارهاش رو بکنه اشکالی نداره

عزیزم دارم میگم حیاط هامون جداست بالا ایوان داره که فقط طی کشیدن میخواد

شما از توی حیاطش رد میشی یعنی 

دسترسی مجزا به اون حیاط داری ؟ 

اگر در ورودی از حیاطه و مشترکه 

شما سهیم هستی اگر اون حیاط مثل یک حیاط خلوته و خصوصیه و درش فقط توی خونه اونا باز میشه و شما اصلا از اونجا عبور نمیکنی 

در اسن صورت اصلا به تو ربطی نداره 

نمیتونماشتباه کردم اول قبول کردم

جلوی ضرر را هرجا بگیری منفعته 

بگو هرجور فکرمیکنم اینجوری باعث دلخوری میشه و توقعات ازهم زیادمیشه به نظرم ازاول جداباشیم

مثلابگو طلاهامم میدم خونه رهن کنید

دقیقا من پانیک گرفتم از دستشونبرای دخترم خواستگار بیاد بگه بیا طبقه بالای مادرم بشینیم میزنم تو دهنش ...

شما هر چقدر هم بگو خانواده همسر خوب باشه و اهل هیچ گونه دخالتی هم نباشن ولی مهم ترین تجربه ازدواج همین مستقل شدن هست دیگه بنظر من آدمی اگه قرار با خانواده همسر یا حتی خانواده خودش تو یک ساختمون باشه اصلا ازدواج نکنه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اخه این کار برای مادر شوهر نیستا مثلا تو توی خونه هستی داری شارژ میدی برای تمیز کردن اونو برای کس خا ...

مادرشوهرم از اون دسته آدمایی که انتظار داره بقیه براش همه کار بکنن

اون روز داشت دخترهای خواهرشوهرش رو پیش من تعریف میکرد می‌گفت نداشتن دست به سیاه و سفید بزنم خودشون همه کارارو کردن

مثلا می‌گفت که من یاد بگیرم

اونم میگه قطعااینا اگه رو بدی لبلس زیرشونم برات میارن بشوریکسی از الان اینجوری داره حرف میزنه یعنی ک ...

من خودم دلم از مادرشوهرم پره 

ولی فرق داره حمالی کردن با وظیفه عادی یک فرد 

تمیز کردن مشاعات یک خونه عادیه 

ولی تمیز کردن اونا نه 

بعدشم گفته یک بار من 

یک بار تو 

خیلی چیز عادیه 

اگر حیاط اون خونه مشاعات ساختمونه 

شما هر چقدر هم بگو خانواده همسر خوب باشه و اهل هیچ گونه دخالتی هم نباشن ولی مهم ترین تجربه ازدواج هم ...

واقعا

من اول با کلی حس مثبت وارد شدم

هربار کیک پختم براشون بردم هفته ای دوبار دعوت میکردم شام و ناهار

هربارمریض شدند اب هویج اب سیب بردم براشون

هروقت مهمون داشت میگفت بیا میرفتم 

ولی بشکنه دستی که نمک نداره 

الان حاضرم چندمیلیارد بدم نبینمشون 

البته پدرشوهرمو دوست دارم ولی بقیه شون را میبینم حالم بدمیشه

دلیلشم خودشونن 

جوری که حتی همسرمم پشیمونه و هزاربار میگه ای کاش نمیومدیم 

ادم زیرزمین کرایه کنه بهترازین نوع زندگیه

خداراهزاربار شکر من خونه خریدم چندماه دیگه میرم دیگه بمیرمم استخونام نمیاد اینجا