2777
2789
عنوان

جرو بحث با معلم بچه هام بعلاوه شات

2388 بازدید | 103 پست

سلام دوستان فقط راهنمایی ازتون میخوام و ب هیچ وجه دوس ندارم پربازدید شه شات چتهامو هم صفحه دوم میزارم لطف کنید بگید حق باکیه 

از اول سال این خانم با بچه های من درگیری لفظی داشته وهمش بخاطر اینکه موهاشون از مقنعه میزنه بیرون بهشون گیر میده حتی من با همسرم رفتیم مدرسه و خواستیم کلاسشونو عوض کنیم ک اجازه نداد و گفت من بچه هاتونو دوس دارم (ولی من دوس داشتنی نمیبینم بجز اذیت و آزار بچه هام )دیروزم دخترمو از کلاس تقویتی بخاطر اینکه تیپ بیرونی زده انداخته بیرون،من چون شمارشونو نداشتم تو شاد بهش پیام دادم وتمام دلخوریامو از کاراش و رفتاراش بهش گفتم و ایشون ب من زنگ زد،،ولی حتی اجازه نداد صحبت کنم فقط گفت بیا شاد حرف بزنیم ،درکمال بی ادبی من رفتم شاد و ایشون فقط یه پیام ب من دادن و آفلاین شدن و حرفای منو نشنیده گرفتن،، واقعا از دستش عصبیم خیلی اذیت کرده این خانم معلم 

من شات پیامارو میزارم لطفا راهنمایی کنید حق باکیه ،،لطفا بچه سالا نظر ندن خیلی حالم بده از دیروز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه تو مدرسه یکسری چیزا باید رعایت شه

علی رغم میل باطنی افراد شده قانون به نوعی تو کشور ما.

مثل همین که حجاب رعایت بشه و موها پوشیده باشه

لباس تنگ نباشه و..

در مورد پوشش تو کلاس های تقویتی هم اگه مدرسه تعیین کرده با فرم مدرسه بیان اشتباه کردن بچه ها.

اما هیچکدوم از اینا دلیل نمیشه معلم بی احترامی کنه به بچه ها یا اولیا.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

متاسفانه تو مدرسه یکسری چیزا باید رعایت شهعلی رغم میل باطنی افراد شده قانون به نوعی تو کشور ما.مثل ه ...

عزیزم من میدونم دخترام مقصر بودن دیروز ک لباس فرم نپوشیدن ولی این خانم خیلی داره اذیت میکنه از اول سال آرامش ندارم از دستش از بس رفتارش با دخترام بده اونم بخاطر دوتا تار مو

یه نصیحت خواهرانه میکم بهتون، هییییچ موقع دلخوری هاتون را به معلم ها نگید، هیییچ موقع از بچه هاتون چیزی به معلم نگید، هیچ موقع نگید بچم عالیه یا بچم درس نمیخونه یا بچم ..... ، چه خوب چه بد بچه را نگید، نرید مدرسه، باهاشون کل نندازید، روز اول برای ثبت نام برید و روز اخر برای گرفتن کارنامه. اصولا خیلیییی سواستفاده میکنند(البته با احترام به اون تعداد معدود معلمی که سو استفاده نمیکنه)