2777
2789
عنوان

جرو بحث با معلم بچه هام بعلاوه شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 103 پست
نمیدونم عزیزم برخورد نداشتم

خب عزیزم اگه بچه ها رو کلاس دیگه ببری و بازم به تور یه معلم این شکلی بخورن که خب بیشتر اذیتن

اول راجب اون معلم از مامانای بچه ها و خود بچه ها تحقیق کن اگ اوکی بودن کلاسشون رو عوض کن

ولی اگه اوکی نبودن اول برو با مدیر حرف بزن و بگو خودش به اون معلم تذکر بده، خودتم دیگه بحث چندانی باهاش نکن

به دختراتم بگو خیلی باهاش وارد بحث نشن، متاسفانه اینجور ادما دنبال بحث کردن های منفی هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وای از این قوانین حجاب مدرسه ها متنفرمممممم

چقدر دهن ما رو سر ابرو برنداشتن و چهار تا شیوید مو سرویس کردن 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

مگه معلم به مو گیر باید بده؟

مگه ناظم ازین کارا نمیکنه؟

زمان ما که سفت و سخت بودن ، معلما کاری به لباس و مقنعه نداشتن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

وااای من پارسال دخترم ششمی بود ،دقیقا همین مشکلو داشتم بامعلمش هی کوتاه اومدم ،میگفتم آخرسال میرینم بهش،ولی بازم نشد الان که گفتی حرصم گرفت😡 میخوام برم هرچی از دهنم دراومد بهش بگم😡😡😡

مدرسه ی امسالش خیلی عالیه همه معلماهم از دخترم راضی ان

بنظرتون چی پیام بدم به معلم پارساش

عزیزم شاید بنظر شما الکیه ولی دخترای من واقعا دارن اذیت میشن چون گیر معلمشون الکیه بخاطر دوتا تار مو

معلم خواهرزاده ی من گفته هر کسی گرمش بود مغنعه رو دربیاره 

ساوه هستن اونا 

عزیزم بعضی ها عقده دارن دیگه و گرنه دو تا تار مو چیه اخه سر کلاسی که همه دختر هستن 

گیر،الکی داده خیلی واضح هست 

اگرم مو نبود یه چی دیگه پیدا میکرد برا بحث 

شمام خوب جوابشو دادی 

این چند ماهم تحمل کنید تموم میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

منم معلمم واقعیتش به خودم اجازه نمیدم در مورد لباس و موهاشون نظر بدم البته وقتی موهاشونو میبینم که بهش رسیدن و مرتبن خوشحالم میشم چه اشکالی داره دخترامون حداقل تو کلاس معلم خانم راحتتر باشن 

این موارد به معاون و مدیر مربوطه معلم نمیتونه چیزی بگه