2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1381812 بازدید | 75966 پست
@masumehjoon ‍معصومه جان دیشب خواب شما رو میدیدم یک خونه بزرگ داشتی با یک حیاط سرسبز میگفتم این مع ...

وای دقیقااا  خودم هی بچه ها میگفتن خواب فلانی رو دیدیم میگفتم چه جالب مگه میشع آدم ندیده و نشناخته خواب کسیو ببینه 

ولی دقیقااا  منم دو سه شب پیش خواب معصومه و همسرشونو میدیدم اومدن تهران اونوقت اومدن  خو نه ی ما قرار شد بخوابن  یکی داشت براشون جا و تشک مینداخت من گفتم نه بابا زشته بزار برن رو تخت منم اتاق خواب دخترا رو براشون آماده کردم 🤣🤣🤣

@masumehjoon    

باز دوباره پریشب خواب جیرانو دیفن و میدیدم 😅🤣

دیفن موهای فر و کوتاه داشت دیگه با عینک فریم مشکی دریته؟؟؟اشتباه نکردم که 😉☺️جیرانو واضح نمیدیدم ولی میدونستم جیرانه باهم سه تایی روی این تختای سفره خ

نه طورا یه جایی مثل دربند فرحزاد یه همچین جایی بودیم مشغول صحبت 

صبح که پاشدم با خودم گفتم آرع واقعااا مثل اینکه میشه کسانی رو که حتی از نزدیک هم ندیدیم خوابسونو ببینیم 

یاد این قصه و داستانای  تجربه گرای زندگی پس از زندگی افتادم گفتم پس اینطوریه  که ارواح همو میشناسن و باهم ارتباط دارن 

😍😍😍

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای دقیقااا خودم هی بچه ها میگفتن خواب فلانی رو دیدیم میگفتم چه جالب مگه میشع آدم ندیده و نشناخته خ ...

عه یادم رفت جیران و دیفن و تگ کنم 

@ای_داد_بیداد    

@دیفن_باگوجه    

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خب بگو حقوقم نصف شده الکی بگو میره برا قسط و بیمه و فلان ....فکر کنم گفتی مستاحرم داری خب بقیه یکم ح ...

سلام به همه 

اين پيام شما رو خوندم خواستم بگم متاسفانه همونايي بيشتر دارن بيشتر چرتكه اموال بقيه رو ميندازن !

كلا يه عده چشم ديدن رفاه و خوشي بقيه رو ندارن

بقول اميدوار جان زحمات آدم رو نميبينن

مثلامن دوستانى دارم كه سركار نميرن بعد ميگن اره شما فلان چيزو خريدين برد كردين 

خب ديگه نميگه تو هر روز تا ظهر خوابي من صبح زود بيدار ميشم سركار ميرم كار خونه هم ميكنم ولى شما با وجود اينكه بيكارين برا مدرسه بچتون هم سرويس گرفتين! 

كسي كه حاضر نيست ذره اى زحمت بكشه خودش رو با زنى مقايسه ميكنه كه صبح تا شب داره زحمت ميكشه !

جالبه يبارم با خودشون نميگن اين قياس از ريشه غلطه 

رویا جون عزیزم میشه به نی نی یار ها بگین تاپیکو برگردونن؟من تاپیک جدا زدم تگشون کردم ولی اهمیت ندادن ...

خدارو شکر تا من بیام برگردونده بودن بندگان خدااا😂😂😅

میتونم ازتون بپرسم یها چه جوری تلفظ میشه و معنیش چیه؟

عزیزم😅😅😘😘

رها اسم دخترمه خودش قبلا که کوچیک بوداسمشومیپرسیدیم می‌گفت یها جون(رها جون)🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلام به همه اين پيام شما رو خوندم خواستم بگم متاسفانه همونايي بيشتر دارن بيشتر چرتكه اموال بقيه رو م ...

نگا از نظر من به کم و زیادی مال نیس به اخلاق و حرص و طمع و تنگ نظری بستگی داره 

واقعا هرکسی شرایط خودشو داره نباید مقایسه کرد با کسی

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

مهسان نوشتم کلی ندیدی؟ی کوچولوش می گمکلمه قسط حال مو بد می کنهآخه چقد دیگه بسپس کی نفس بکشیم کی راحت ...

مام امسال فقط درجا زدیم،پارساال آنقدر برنامه چیدیم براامسال،تا الان که هیچی به هیچی🙁

نه تونستیم وام بگیریم ن هیچ پیشرفتی

فقط یکی از قسطامون تموم شد و تازه چهارده تومن موند برامون😄

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

عزیزم😅😅😘😘رها اسم دخترمه خودش قبلا که کوچیک بوداسمشومیپرسیدیم می‌گفت یها جون(رها جون)🤩

پسر دار شدی اسمشو بزار یوحنا 

بعد ببین چی صدا میزنه بیاد مارو آچمز کن 

امید خواهر من یهویی از معمولی شد مولتی میلیاردر هنوز جسارت نکردیم از شوهرش بپرسیم ازکجا اوردی؟نه به ...

آخه ما چیزی نداریم که تو چشم باشه 

تازه ما خیلی کمتر از همکارام داریم اونا چند تا چند تا زمین  و مغازه دارن

فامیل هم همه در جریان هستن که نه خانواده من و نه خانواده همسرم کمک مالی نکردن

و میدونن همش تلاش و کوشش خودمون بوده 

نمیدونم چرا به چشموشون میاد 

مام امسال فقط درجا زدیم،پارساال آنقدر برنامه چیدیم براامسال،تا الان که هیچی به هیچی🙁نه تونستیم وام ...

یها من میبینم بچه ها میگن سال بعد افزایش حقوق میخوریم فلان ..اوضاع بهتر میشه 

من باخودم میگم اخه هرسال که بدتر از پارسال میشیم 

هرسالم افزایش حقوقه بوده اما کو پیشرفت 

همونقدر حتی بیشتر گرونی جنس میشه

نچ دارو هم از دوتا شروع شد رسید به چهارپنج تا ریختم دور فقط قبل از شروعش که علائم میان دیگه مسکن و ا ...

نمیتونم هیچی نگم مهسان😅

چون دوستت دارم

این بدن دست ما امانته

خدا هم راضی به این همه تحمل کردن درد نیست

اتفاقا باید خدارو شکر کنیم که علم پیشرفت کرده و دارو در اختیار انسان‌ها قرار گرفته

هر دارویی بد نیست

نمیتونم هیچی نگم مهسان😅چون دوستت دارماین بدن دست ما امانتهخدا هم راضی به این همه تحمل کردن درد نیست ...

فداتم 

عزیز دلی 

اتفاقا تصمیم گرفتم برم پیش همین طبیب سنتی 

خالا شوهرم بهش گفته خانومم قبولت نداره و بیاد تو رو به چالش میکشه 

گفته بیاد بحث میکنیم دراخر هرکدوم پیروز شد قبوله 

ببینم چکار میکنم 😉😄