2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو حالت احتضار هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5967 بازدید | 199 پست

مادربزرگ من لحظه احتضارش حالش انگار بد بوده یکی از اقوام به مادرم میگه حلالش کن تا راحت بشه مادرم هم میره نزدیک مادربزرگم میشینه تو‌گوشش میگه من حلالت کردم همونجا هم براش قران و دعا خونده تازه دوره بیماریش هم مادرم ترو خشکش کرده فوت هم که کرد مادرم خودش غسلش داده تو هم دلت بزرگ کن بشین با خلوص نیت براش قران بخون تا لحظات آخر آرامش داشته باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدشم امام حسین هم ادم خوبی بود چرا به مرگ بدی شهید شدن؟  شمر حرومزاده راحت سقط شد؟ 

پس ربطی به خوب و بد نداره مردن 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

حلالش کنیداماروح ازپابیرون نمیره  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا بعضی گناهارو با سختی هایی که تو این دنیا به بنده هاش میده میبخشه

گناه شامل حق الناس و حق الله هست

بله حق الله میبخشه ولی حق الناس نه

حق الناس تا زمانی ک طرف رضایت نده خدا نمیبخشه

اگر بخشیدنی بود ک حق الناس دیگه اسمش نبود

مادربزرگ من لحظه احتضارش حالش انگار بد بوده یکی از اقوام به مادرم میگه حلالش کن تا راحت بشه مادرم هم ...

چه باکلاس😍😍😍😍😍منم الان میرم در گوشش آروم میگم حلالت کردم تا راحت و زودتر بره از کره زمین

جون دادن راحت کلاربطی نداره خیالتون راحتهمممون مرگ آرام رادوست داریم امایکی جسمش باسوختگی متلاشی می ...

حیف که نمیشه هر حرفی رو اینجا زد...      

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
یاد یه نفر افتادم . مادر شوهرش بهش بدی کرده بود موقع مرگش گفته حلالم کن. دختره ام رک گفته نمیکنم جات ...

چه ترسناک 😱😱😱😱😱😱الان کنار درخت زقوم هست و داره میوه های کثیف و لاشیده میخوره چون حلالش نکرده حتما😱😱😱😱😱😱

وا چ طرز حرف زدنه امام حسین مرگ بد؟؟؟؟هرچیزی رو ک ب زبون نیارین لطفا

😐😐😐 من منظورم جان دادنشون نبودا 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

گناه شامل حق الناس و حق الله هستبله حق الله میبخشه ولی حق الناس نهحق الناس تا زمانی ک طرف رضایت نده ...

اوکی 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

چه باکلاس😍😍😍😍😍منم الان میرم در گوشش آروم میگم حلالت کردم تا راحت و زودتر بره از کره زمین

ایکاش وقتی بهت بد کرد درجا جواب بدیشو میدادی تا اینجوری درباره مرگ یک انسان مسخره بازی درنیاری،ادعای مذهبیا آسمونو پاره کرده

Nop