خیلی عفریته بود و همه رو به هم مینداخت،چه سوره ای بخونیم مرگ راحتی داشته باشه و ملائکه روحش رو از پاهاش نکشن بیرون درد بکشه و برن از سمت سرش بکشن بیرون،چون شنیدم انسانهای گناهکار رو از پا روحشون رو در میارن
مادربزرگ من لحظه احتضارش حالش انگار بد بوده یکی از اقوام به مادرم میگه حلالش کن تا راحت بشه مادرم هم میره نزدیک مادربزرگم میشینه توگوشش میگه من حلالت کردم همونجا هم براش قران و دعا خونده تازه دوره بیماریش هم مادرم ترو خشکش کرده فوت هم که کرد مادرم خودش غسلش داده تو هم دلت بزرگ کن بشین با خلوص نیت براش قران بخون تا لحظات آخر آرامش داشته باشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖