2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو حالت احتضار هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5994 بازدید | 199 پست
حق الناس به هیچ وجه بخشیده نمیشه تا طرف رضایت نده اون که شما میگی خدا از حق خودش میبخشه خدا حق الله ...

منم گفتم بعضی ها رو 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

ولی حق الناسو نه عزیزم 😁به عزت و جلالش قسم خورده ک تا بنده هام نبخشن منم نمی بخشم چقدرررر خوبه ک به ...

من جایی شنیده بودم خدا حق الناس انسانها رو از نمازهای مستحبی که خوندن ادا میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به شخصه این جرات رودارم برم بالاسرکسی که ازش متنفرم ودم مرگ بهش بگم خوشحالم که داری جون میدی ومیری ب ...

بآور کن منم منتظر چنین روزی بودم،خبر مرگ کسیو بم دادن که روز قبلش خیلی سرحال دورهمی بود، به قدری در حقم بدی کرد از دعا و طلسم بگیر تا تهمت و دزدی...     اما خیلی راحت جون داد.   بعد از گذشت چهار سال هنوز سر قبرش نرفتم، روز تشیع جنازه از دور  خیییلی دور نگاه کردم و ی حس خیلی گنگی داشتم!    با اینجور آدما دل آدم صاف نمیشه که ببخشه، من هرجور حساب میکنم میبینم چندین و چند سال زندگیمو به هم ریخت چه شب ها تا صبح گریه کردم ... کسی که باید براش خیلی عزیز میبودم، حالا بگیم دوسم نداشت اما این همه کینه... چرا واقعا؟ برای کسی که پدر و مادرم خیلی زحمتش رو کشیدن ... اه کاش نمیدیم تاپیکو

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
ولی حق الناسو نه عزیزم 😁به عزت و جلالش قسم خورده ک تا بنده هام نبخشن منم نمی بخشم چقدرررر خوبه ک به ...

درسته منم گفتم بعضی هارو

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

من جایی شنیده بودم خدا حق الناس انسانها رو از نمازهای مستحبی که خوندن ادا میکنه

نه من رضایت نمیدم نمیزارم خدا ببخشه 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

ها؟!!!!یاللعجب،داری ادعای معصومیت می‌کنی! اسمت کدوم پیغمبر؟ کی به رسالت رسیدی!؟

اسی اشتباه متوجه شده، از گفتن این که مرده رو زنده میکنه یعنی خیلی مجرب هس این کلمات،خواستن انسان بتونه درک کنه عظمت آیات رو

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
آفرین ما منتظر یک بچه تپل و مپل اروپایی هستیم 😘

😁😍🫂🌺قربونت برم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم گفتم بعضی ها رو

اون بعضیا هم شامل حق الناس نیستن در هر صورت 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بآور کن منم منتظر چنین روزی بودم،خبر مرگ کسیو بم دادن که روز قبلش خیلی سرحال دورهمی بود، به قدری در ...

جون دادن راحت کلاربطی نداره  خیالتون راحت

همممون مرگ آرام رادوست داریم امایکی جسمش باسوختگی متلاشی میشه وآدم خوبی بوده ودیگری توخواب ازنظرماراحت مینیره واماانسان نبوده حیوان بوده

مطمئناحلالش نکنیدزجرمیکشه امکان نداره 

بهتون حق میدم

سعی میکنم انسان خوب و خوش قلبی باشم و از خدا شرمم بیاد برای انجام بدخواهی😊

تو همون مایه های کردار نیک و پندار نیک و این خزعبلات اینجوری 😂من هر جا میرم میگن همین ها رو داشته باش یک چیزی شنیدن اکثرا😂😂