2777
2789
عنوان

خدا یه داماد مثل سهراب سریال سوجان به پدر و مادرم عطا کن🥺😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 72 پست
خیلی بیشعوره منو یاد هودونگ سریال جامیونگ میندازه نمیدونم دیدی یا نهبخاطر مقام دوتا دختر و بدبخت کرد ...

اره  دیدم فیلمشو  اونم بد تموم شد اصلا من تا چند روز تو شوک بودم 

خدا عاقبت این فیلم را بخیر کنه 

نگران آینده ای هستیم که اصلا معلوم نیست خودمون توش باشیم یانه❤️‍🩹🖤                                                                  (  دست دو نفره )

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسایه سوجانه و برای پدر سوجان کار میکنه براش مثل پسرشه نه زن نداره مثل اینکه عاشق یه دختره به اسم س ...

سوجان رو دوست نداره؟ 

یا مثلا سوجان دوسش نداشت؟ 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

منم چند شبه دارم میبینم 

عمو غلام کیه که به سوجان هی میگه قربان بدرد تو نمیخوره

طلا و ثریا رو دیدین با بلیز شلوارن ؟  تاحالا ندیده بودم تو صدا و سیما این تیپی 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
منم چند شبه دارم میبینم عمو غلام کیه که به سوجان هی میگه قربان بدرد تو نمیخورهطلا و ثریا رو دیدین با ...

غلام همسایه شونه شوهرخواهر سهرابه

آره منم تعجب کردم ۳۰۰ قسمته امیدوارم تا به آخر برسه جلوشو نگیرن یهو

امیدوارم آخر سریال سوجان همه نمیرناینطور که پیش میره داره مثل اون میشه😑

وای آره بخدا دیگه حوصله فیلم مزخرف و ندارم 

نگران آینده ای هستیم که اصلا معلوم نیست خودمون توش باشیم یانه❤️‍🩹🖤                                                                  (  دست دو نفره )

منم چند شبه دارم میبینم عمو غلام کیه که به سوجان هی میگه قربان بدرد تو نمیخورهطلا و ثریا رو دیدین با ...

تا حالا ندیدید چ ا اتفاقا تو سریالهای دیگه هم‌بودند مخصوصا زمان شاهی شاپرک تو فصل سوم‌سرزمین مادریوبازیگران دختر تو سریال روزهای ابدیستلها پیش تو سریال دهه فجر شب چراغ یکی دوجا ناهید تو سریال نفسمینا تو یک قسمت از فصل چهارم ازسرنوست ویک سریالهای دیگه.

تازه تو سریالهای سرزمین مادری ودرچسم باد که مواشونم بیرون بود تازه تو همون سرزمین مادری زن بهمنم‌با بلوز شلوار بود

تا حالا ندیدید چ ا اتفاقا تو سریالهای دیگه هم‌بودند مخصوصا زمان شاهی شاپرک تو فصل سوم‌سرزمین مادریوب ...

نه این سریالهایی که گفتین رو هیچکدومو ندیدم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤