2777
2789

قصدمون ازدواجع واقعا حتی الآنم حاضره بیاد خاستگاری ولی فعلا صلاح نمی‌دونم شرایطم اوکی نیس خودم..

و اونم سربازیع.. 

رابطمون خوبه. خیلی بچه مثبته و پاکه اولین رابطش منم، تجربه و مهارت نداره. حتی محبت کردنم بلد نبود خودم روش کار کردم ازم یاد گرفته.

الان مشکلم اینه ک وقتی می‌ره سربازی نگرانم سردی بینمون بوجود بیاد.. راجع ب این مسئله باهاش حرف بزنم ؟ اگه آره ، چجوری با چ روشی چی بگم ؟؟ یا بذارمش ب امان خدا بگم اگ براش مهمم سرد نمیشه ؟ 

آخه می‌دونید ! بعضی وقتا تو سربازیش احساس سردی میکردم ولی اون می‌گفت درگیری زیاده اینجا پای سرد بودن نذار رفتارمو، اما خب منم دخترم عاطفه و انتظاراتی دارم.. این مدت ک اومده مرخصی خیلی با هم خوبیم.. نمیخام باز دوره سربازی خراب کنه همه چیو.. چیکار کنم چه کاری درست تره ؟ 

خودش بی مهارت و تجربه هس والله.. راجع ب خیلی چیزا باید یادش بدم باید انتظاراتمو بگم نمیدونه متوجه نیس.. آیا این مسئله رم بگمش ؟؟ فقط ی جوری بهم راهکار بدید ک آویزون و وابسته جلوه پیدا نکنم.. 

۲۵ سالشه

راجع ب همین مسئله فقط راهنماییم کنید لطفا.. بقیه موارد رابطه رو بحث نکنید... ممنونم دوستان💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برادرم که زنده بود عاشقانه همه جا دنبالش میرفتم فقط ده سالم بود با اتوبوس میرفتم منطقه ای که مخصوص افغان ها بود داداشم سرباز زندان بود ملاقاتی اش میرفتم هفته ای سه بار در حد نیم ساعت اجازه میدادن 

براش طناب برده بودم روزهایی که ملاقات نمیذاشتن با طناب خوراکی میخریدم میفرستادم براش 

تو باید عشقت از من هم بیشتر باشه 

برگشت به آزادی🕊