2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو حالت احتضار هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5994 بازدید | 199 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاد یه نفر افتادم . مادر شوهرش بهش بدی کرده بود موقع مرگش گفته حلالم کن. دختره ام رک گفته نمیکنم جات ...

😂دمش گرم 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

ولی دمت گرم تو این شرایط جای بغل کردن همسرت و دلداری به اون داری تاپیک میزنی

اون رفته قسمت مردانه،من جای زنان هستم ،حوصله بغل و لوس بازی ندارم میترسم ویروس پرندگان داشته باشند بگیرم 

همینکه که یکی بهش میگه عفریته برای بد جون دادن کافیه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
حیف که نمیشه هر حرفی رو اینجا زد...

میفهمم انسانهاازهرحیوان وجن وموجودات شیطانی میتونن بدترباشن

وقتهایی که ماکافی هستیم وبهمون حس ناکافی بودن میدن وزیرپالهمون میکنن

وقتهایی که مااندازه هستیم وماروخارو خفیف وحقیرمیبینن وفک میکنن خداهستن وزمین زیرپاشون ازعظمتشون قراره شکافته بشه

تنهاچیزی که آرومم میکنه آدم رواینه که همه چیزگذراست وهیچ چیزی تاابدباقی نمیمونه

چه باکلاس😍😍😍😍😍منم الان میرم در گوشش آروم میگم حلالت کردم تا راحت و زودتر بره از کره زمین

قطعا که به خاطر حرف من مادر من نبوده که اون لحظه فوت کرده ولی حداقل آرامش گرفته الانم مادرم گاهی وقتا از دلخوریاش میگه ولی درنهایت میگه حلالش کردم اونم مادرشوهرای پنجاه سال پیش که خیلی اهل دخالت بودن به هر حال به خاطر یه سری خوبی ها بخشیدش

واقعا گفتنش آسونه ...     من تا مدت ها بعد از مرگ اون شخص هم باور نمیکردم مرده..  میترسیدم پاشه باز به اذیتاش ادامه بده!     

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

ادمها باهم متفاوتن و احساساتشون باهم فرق داره 

اگ من بودم از الان خود زنی هام شروع میشد خیلی واسه فوت اطرافیان خودمو اذیت میکنم 

خاله همسرم فوت شده بود کل فامیل ب همسرم زنگ زده بودن ک الهام رو نیار حالش بد میشه😂😂

چقد شماها روشن فکرین اها ادم بد ندارید تو زندگیتون وگرنه درک میکردین چیو حلال کنه چیو ببخشه؟؟  این دنیامون زهر کنن بعد موقع سقط شدنشون بگن حلال کن ماهم حلال کنیم؟؟؟ چقد پروووو من برا اون دنیاشون برنامه دارم ی جوری هیزم جهنمشون کنم کیف کنن در ضمن من حلال کنم خدا از حق من نمیگذره 😊🙂  اصلا نمیزارم خدا ببخشه اون دنیا میرم جلو خدا میگم نبخششون تا جلوی من نکنیشون تو آتیش اروم نمیگیزم خدا اگه به من بگه پاداش چی میخای من میخام بدی های اونارو برات جبران کنم میگم هیچی نمیخام جز اینکه جلو چشمای من عذابشون بدی و جلوی چشمای اونا منو بغل کنی اونا هم بسوزن 😊😊😊 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡