2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو حالت احتضار هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5994 بازدید | 199 پست
شما از کجا میدونی گناهکاره ؟شاید خدا بخشیده

ببین من مادرشوهرم یک حرفی ک گفتم گذاشت  تو حاملگی من یک کلاغ چهل کلاغ کرد به همسرم گفت ک دعوامون بشه بعد به همسرم اصل ماجرا گفتم تازه فهمید چی بود ماجرا

یا باز همسرم پر کرد اونقدر دروغ به اصل ماجرا اضافه کرد ک با همسرم کتک کاری کردیم بعد من زنگ زدم به همون طرف ک باهاش حرف زدم صداش ضبط کردم همسرم فهمید اصل ماجرا چی بوده و.....

این آدم خدا چطوری میبخشه تا حلالش نکنم

تازه دو مورد گفتم

به شخصه این جرات رودارم برم بالاسرکسی که ازش متنفرم ودم مرگ بهش بگم خوشحالم که داری جون میدی ومیری ب ...

مدام با چشمهاش اینطرف اونطرف رو نگاه می‌کنه و می‌دونه قراره بمیره،یکی دو بار اسم باباش رو آورده میگه تو اتاق هستن اومدن ازم سر بزنن میگه اون بالا هستن ،سقف رو نشون میده ولی هیچی نیست نگاه میکنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما اصلا خودتو درگیر نکن فکر کنجد مون باش ❤️

ناراحت شدم واقعاً حس بدی گرفتم از حرفهای استارتر، آدم با هرچیزی شوخی نمیکنه🤕

چشم🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به شخصه این جرات رودارم برم بالاسرکسی که ازش متنفرم ودم مرگ بهش بگم خوشحالم که داری جون میدی ومیری ب ...

وای منمممم به شدت منتظر مرگشونم عررر

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

ببین من مادرشوهرم یک حرفی ک گفتم گذاشت تو حاملگی من یک کلاغ چهل کلاغ کرد به همسرم گفت ک دعوامون بشه ...

خدا بعضی گناهارو با سختی هایی که تو این دنیا به بنده هاش میده میبخشه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

چرا عذاب میکشی؟فکرش آزارت میده؟

خیلی اذیت میکنه نه تنها من بلکه کل فامیل رو عذاب میده در حدی ک برای پدرشوهرم غذا نمیپزه و کلا همه چی رو ب نام خودش سند زده و پدر شوهرم رو هم انداخته بیرون یک جورایی 

مدام با چشمهاش اینطرف اونطرف رو نگاه می‌کنه و می‌دونه قراره بمیره،یکی دو بار اسم باباش رو آورده میگه ...

لحظات احتضاره دقیقا

امیدوارم حلال بشن وروحشون به آغوش خدابرگرده خیلی سخته ومطمئناایشون چیزهایی میبینن که ماعاجزیم ونمیبینیم

بهشون القاکنیدکه همه چیزدرست میشه وبراش قرآن بخونید

میگن اگه به انسانی که میمیره هفتاد بار سوره حمد بخونی زنده میشه ،احتمالا وقتی مرد بخوام دوباره زنده ...

واقعا انقدر (نمیدونم چی بگم واقعا...) هستی یا داری ایسگا میگیری؟؟

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

واای من همیشه میگفتم روزی ک مادر شوهرم نباشه من ارامش دارم الان با این تاپیک فهمیدم چقد من از نبودش ...

ولی من اگه نباشه آرامش میگیرم.این تاپیکو دیدم دلم خواست.... البته اگه اون موقع باز دخترش نخواد رییس بازی دربیاره برامون

حق الناس به هیچ وجه بخشیده نمیشه تا طرف رضایت نده 

اون که شما میگی خدا از حق خودش میبخشه 

خدا حق الله رو میبخشه نه حق الناس رو 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

ولی حق الناسو نه عزیزم 😁به عزت و جلالش قسم خورده ک تا بنده هام نبخشن منم نمی بخشم چقدرررر خوبه ک بهشت و جهنم رفتنشون دست من باشه خدایا شکرتتت

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡