2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو حالت احتضار هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5994 بازدید | 199 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن اگه به انسانی که میمیره هفتاد بار سوره حمد بخونی زنده میشه ،احتمالا وقتی مرد بخوام دوباره زنده ...

اگر اینطور بود الان هیچ مرده ای وجود نداشت 

اون هفتاد حمد برای شفای بیمار هست  نه زنده کردن مرده 

این حرفات از کجا در میاد نمی‌دونم 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اره تا حدودی میتونیم بگیمخدا گفته زخم زبون نزنید ولی یه سریا میزننغیبت نکنید آبرو نبرید ولی یه سریا ...

نمیتونیم حتی حدودی بگیم. فقط میتونیم نظر شخصی بر اساس تجاربمون نسبت به اون ادم رو بگیم.

اره همیشه میگم تو قضاوت بین دونفر باید حرفای هر دو نفر رو شنید

دقیقا کم عروس ندیدم که مقصر بودن ولی اشتباه خودشونو قبول نکردن خوبی باید دو طرف باشه بحثم اسی نیست کلا میگم 

به شخصه این جرات رودارم برم بالاسرکسی که ازش متنفرم ودم مرگ بهش بگم خوشحالم که داری جون میدی ومیری به درک جهتم بهت خوش بگذره و برق خوشحالی روتونگاهم ببین وبسوزوحلالت نمیکنم تاابدواین جهنمیه که خودت برای خودت درست کردی وبهش بخندم

امااگربراتون مقدوره خداروپشت وپناه وآرامش خودتون قراربدین وبه مادرشوهرتون آرامش بدین وحلالش کنین وبراش حلالیت بطلبید

شایداونوقت لحظات آخرخودمون هم به دادمون رسیده بشه

میگن اگه به انسانی که میمیره هفتاد بار سوره حمد بخونی زنده میشه ،احتمالا وقتی مرد بخوام دوباره زنده ...

ها؟!!!!یاللعجب،داری ادعای معصومیت می‌کنی! اسمت کدوم پیغمبر؟ کی به رسالت رسیدی!؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
به شخصه این جرات رودارم برم بالاسرکسی که ازش متنفرم ودم مرگ بهش بگم خوشحالم که داری جون میدی ومیری ب ...

منم معتقدم کسی که زمان سرحالیش مثل شمر یوده رو نباید حلال کنم چون داره سقط میشه .میخواست فکر اخرتش باشه منه ۱۶ساله رو روانی نکنه

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

چقدر بیشعوری ک با همه چی شوخی میکنی

خجالت بکش 

احتمالا تاپیک هم سرکاریه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من شنیدم روحش که در میاد شلاقش میزنند حتی روح‌ رو که فریادش رو فقط حیوانات میشنوند

بعدم صوت فرکانس های مختلف داره

بعضی فرکانس هارو حیوانات می‌شنون بعضی فرکانس هارو ما می‌شنویم اونا نمی‌شنون

ولی تو اکثر موارد هر صدایی رو آدما و حیوونا می‌شنون

از نظر علمی اگر روح به این شکل وجود داشته باشه و صدا داشته باشه، با دستگاهی که می‌تونه فرکانس حیوانات مخالف می‌شنون رو ثبت کنه قابل مشاهده ست

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

نینی سایت❌

سرزمین عجایب✅

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

ببخش تا بخشیده شوی

« شخص صالحی دعا میکرد».

«پروردگارا! از كسانى که به من ظلم کرده اند، درگذر، و این دعا را بسیار تكرار مى كرد.....!»

.. «شخصی به او گفت: اى پدر سعید امشب شنيدم كه براى دشمنانت آن قدر دعاى عفو و بخشش کردی كه آرزو نمودم اى كاش از کسانی بودم که به تو ستم کرده اند».

«چه چيزى تو را به چنين دعايی واداشت؟ پاسخ داد: فرمايش پروردگارم كه فرموده است»: «فَمَنْ عَفَا وَأَصْلَحَ فَأَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ [الشورى ٤٠] 

پس هر كس گذشت كند و اصلاح نماید، پاداش او با الله است».

«یعنی الله پاداش خاص و ویژه ای برای او مقرر فرموده است».

«پروردگارا! از هرکه به من ستم کرده است، درگذر و کسی را که به او ستم نموده یا غیبتش کرده ام درگذر ..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
آها فکر کردم قطعی زنده میشه وقتی بخونم پس قضیه کنسله

تو اون لحظه که اون مرده همه دارن جیغ و داد میکنن تو میخوای بشینی بالا سرش یه تسبیح برداری هفتاد بار حمد بخونی اصلا میذارن مرده انقد رو زمین بمونه