خیلی عفریته بود و همه رو به هم مینداخت،چه سوره ای بخونیم مرگ راحتی داشته باشه و ملائکه روحش رو از پاهاش نکشن بیرون درد بکشه و برن از سمت سرش بکشن بیرون،چون شنیدم انسانهای گناهکار رو از پا روحشون رو در میارن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به شخصه این جرات رودارم برم بالاسرکسی که ازش متنفرم ودم مرگ بهش بگم خوشحالم که داری جون میدی ومیری ب ...
بآور کن منم منتظر چنین روزی بودم،خبر مرگ کسیو بم دادن که روز قبلش خیلی سرحال دورهمی بود، به قدری در حقم بدی کرد از دعا و طلسم بگیر تا تهمت و دزدی... اما خیلی راحت جون داد. بعد از گذشت چهار سال هنوز سر قبرش نرفتم، روز تشیع جنازه از دور خیییلی دور نگاه کردم و ی حس خیلی گنگی داشتم! با اینجور آدما دل آدم صاف نمیشه که ببخشه، من هرجور حساب میکنم میبینم چندین و چند سال زندگیمو به هم ریخت چه شب ها تا صبح گریه کردم ... کسی که باید براش خیلی عزیز میبودم، حالا بگیم دوسم نداشت اما این همه کینه... چرا واقعا؟ برای کسی که پدر و مادرم خیلی زحمتش رو کشیدن ... اه کاش نمیدیم تاپیکو
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫