2777
2789
عنوان

شما هم لقمه های مهمون رو می‌شمارید یا من فقط اینطوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4253 بازدید | 156 پست
اون خانم و اخلاقش به کنار، تو چه حوصله ای داری باهاشون رفت و امد میکنی.فامیلت نیست که بگی، نمیشه روا ...

اخه ما چندتا خانواده ایم فقط اینا یکم ادایی هستن و اخلاقای خاص دارن . اون یکی دوستامون یهو میبینی زنگ زدن تخم مرغ دارین ؟ ما گوجه و سیر می‌خریم می‌آییم شام املت بزنیم . خیلی هم بودن در کنارشون لذت بخشه و به همه خوش میگذره . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه ما چندتا خانواده ایم فقط اینا یکم ادایی هستن و اخلاقای خاص دارن . اون یکی دوستامون یهو میبینی زن ...

حذفشون کن، بدهکارشون نیستی که، ببین رفت و امد برای لذت بردن و شاد شدن دو طرفه.

وقتی طرف خودشو به سختی نمیندازه که جلوی بچه شو بگیره، چرا شما باید تاوان پس بدی

نه من از مهمونی هم که خیلی پرخوری میکنه بدم میاد راستشمثلا شوهر عمم ۳ بشقاب پر میخورهخوب چه خبرته مر ...

ولی باور کن اون مهمونی ک پرخوری میکنه حیلی بهتر و قابل تحمل تر از اونیه ک اینطوری غذارو حیف و میل میکنه 

غیراز اسراف به نظر من یه معنی دیگه ش اینه که؛ غذاتون خوشمزه نبوده و...و یه جوراییم توهین به اشپزی و ...

ولی من همیشه تمام سعی خودمو میکنم بهترینارو بذارم برای مهمون دستپختمم بد نیست چون بقیه مهمونامون هیچوقت این کارا رو نکردن . حتی یکی از مهمونامون همیشه قرمه سبزی و فسنجونای منو میریزه تو ظرف با خودش میبره میگه شوهرم تو خونه میگه روم نمیشه اونجا بهشون بگم تو دیدی اضافه مونده بریز بیار خونه . منم همیشه زیاد درست میکنم ک ببره 

هفته پیش مهمون بوذیموااایصاحبخونه کوفته درست کرده بود و قلیه ماهیواقعا حیف این همه هزینه و زحمتهیچکد ...

حالا متاسفانه یا خوشبختانه اینا تنها مهمونای هستن ک اینطوری میکنن . گفتم بالاتر یکی از دوستامون همیشه قرمه سبزی یا فسنجون اضافه بیاد برمی‌داره با خودش میبره میگه آنقدر خوشمزه است بعدا میریم خونه با شوهرم میگیم چرا زیاد نخوردیم . منم میدونم دوست دارن زیاد درست میکنم. کسی تاحالا ایراد نگرفته از غذام . اوایل ک عروسی کرده بودیم برنج رو خوب نمیتونستم درست کنم مهمون داشتنی میدادم مادرشوهرم برام درست می‌کرد برنج رو . کم کم راه افتادم 

نظرتون برام قابل احترام هستشاما سنجش حرمت و جایگاه مادر خیلی ابعاد گسترده تری داره که حتی بخواد با ه ...

ممنونم

منظورم به رفتارهایی هست که توی وجود بچه نهادینه میشه

یک همیشه یکی هست که خرابکاریهامو درست کنه

دو اولین کسی که باید جور کار من رو بکشه مادرم هست به هر قیمتی

مطمنا که ابعاد گسترده تر داره

هم گسترده هم عمیق

تا هروقت که سیر شمحقیقتا دلم گرفتخودمم کسی میاد خونم دوس دارم تا جایی که میتونه بخوره

این حرفارو بیخیال گفتم ک هرچقدر ک میتونی بخور . منم کیف میکنم میبینم کسی با اشتها غذامو میخوره 

اینجا جاش نیست بگم ولی یبار دختر ۷ ساله یه نفر باسنشو اوورد سمت دهن من و باد داد... خیلی بو بدی میدا ...

وااااای باورم نمیشه این حجم از خریت میتونه تو وجود ی آدم جمع بشه

چی تو کله پوک این آدما هست برام سوال شد

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
این حرفارو بیخیال گفتم ک هرچقدر ک میتونی بخور . منم کیف میکنم میبینم کسی با اشتها غذامو میخوره

اطرافیانمم میگن عاشق غذا خوردنتیم حالا منو ببینی نی قلیون از بس لاغرم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد