2777
2789
عنوان

شما هم لقمه های مهمون رو می‌شمارید یا من فقط اینطوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4260 بازدید | 156 پست
غیراز اسراف به نظر من یه معنی دیگه ش اینه که؛ غذاتون خوشمزه نبوده و...و یه جوراییم توهین به اشپزی و ...

هفته پیش مهمون بوذیم

وااای

صاحبخونه کوفته درست کرده بود و قلیه ماهی

واقعا حیف این همه هزینه و زحمت

هیچکدومش رو نمیشه خورد

اما با هزار بدبختی خودم و دخترام خوردیم که ته بشقابمون زیاد نیاد و صاحبخونه هم ناراحت نشه

وقتی بچه این مهمون به بيسکوئيت و شیرینی و ترشی هم رحم نمیکنه،ایزاد از تربیت اون بچه است نه دست‌پخت صاحبخونه

نه من از مهمونی هم که خیلی پرخوری میکنه بدم میاد راستشمثلا شوهر عمم ۳ بشقاب پر میخورهخوب چه خبرته مر ...

من اشتهام زیاده خونه فامیلای درجه یک غذا زیاد میخورم مثل خونه خودمون یعنی اونام میان میگن فلانی اینقدر میخوره چه خبره؟ یعنی تعداد بشقابامو میشمارن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اشتهام زیاده خونه فامیلای درجه یک غذا زیاد میخورم مثل خونه خودمون یعنی اونام میان میگن فلانی اینق ...

ببین اخه زیاد یعنی چقدر؟

مثلا تا دو بشقاب طبیعیه

ولی بیشتر از اون دیگه زشته

هرچند که من خودم قبل مهمونی رفتن یه چیزی میخورم و نهایت یک کفگیر برنج بکشم تو مهمونی

[QUOTE=366445353]اومده عادت کرده ته بشقابشوتمیزنکنه....همسرمنم همینجوریه اکثراته بشقاب داره....[/QUOTE

گناهه

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

ببین اخه زیاد یعنی چقدر؟مثلا تا دو بشقاب طبیعیهولی بیشتر از اون دیگه زشتههرچند که من خودم قبل مهمونی ...

تا هروقت که سیر شم

حقیقتا دلم گرفت

خودمم کسی میاد خونم دوس دارم تا جایی که میتونه بخوره

همون جلوی خودش بگو وااای چه حیف شد غذابذار بفهمه بدتون میاد و دلتون میسوزهاز نوع پذیرایی تون معلومه ...

من و همسرم هر اخلاق بدی داشته باشیم ولی عاشق مهمونی و بهشون احترام میذاریم و تو پذیرایی کردن اصلا اصلا خساست نداریم . میگم اصلا غذاهارو خوراکی هارو همه رو میدم ببره خونش بخوره اما اسراف نکنه 

نه هنه اینطوری نیستن نوش جونتون من اگر مهمون ی دیس هم بخوره این حرفو نمیرنم مطمینا فامیل شما هم همی ...

ممنونم اتفاقا بهم میگن کنارت میشینیم اشتهامون باز میشه

خودمم کسی خونمون میاد دوس دارم تا جایی که میتونه بخوره

من اشتهام زیاده خونه فامیلای درجه یک غذا زیاد میخورم مثل خونه خودمون یعنی اونام میان میگن فلانی اینق ...

این خانم باخوردنشون مشکلی نداره کاش بخورنش....اینادست زده میکنن ونمی خورن مشکل اینه....

این خانم باخوردنشون مشکلی نداره کاش بخورنش....اینادست زده میکنن ونمی خورن مشکل اینه....

میدونم عزیزم منم به کامنت یکی از دوستان جواب دادم

آره درستهمیشه ظرف کنیم و بیاریم برای خود بچهمن درباره شان یک انسان حرف میزنم. انسانی که اسمش مادره ا ...

نظرتون برام قابل احترام هستش

اما سنجش حرمت و جایگاه مادر خیلی ابعاد گسترده تری داره که حتی بخواد با همچین اتفاقی زیر سوال بره

دوس دارم کسیم میاد خونه ام راحت باشه. الان همه غذای خوب دارن بخورن مطمعننا کسی برای غذا خونه کسی دیگه نمیره من کلا خوش اشتهام. منم منظورم به مهمونای اسی نیست چون اونا غذا رو اسراف میکنن