2777
2789
عنوان

شما هم لقمه های مهمون رو می‌شمارید یا من فقط اینطوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4260 بازدید | 156 پست
وای جاریا من اصصصصلا دست به غذای بچه نمیزنن!حس میکنن کلاسشون پایین میاد ولی خانواده من اصلا اهل فیس ...

وقتی بچه غذاش رو تمیز بخوره این کار هیچ مشکلی نداره.

جاری های شما معنی کلاس واقعی رو نمیدونن حتما

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این نمیبره غذا رو

همون جلوی خودش بگو وااای چه حیف شد غذا

بذار بفهمه بدتون میاد و دلتون میسوزه

از نوع پذیرایی تون معلومه که خسیس نیستین

حالا اون هر برداشتی میخواد بکنه که به احتمال زیاد برداشت منطقی نمیکنه

خیلی کامنت شما زشت تر بود.غذای دست خورده رو خودشون نمیخورن ببر برا نیازمند.اگر میخواید ببخشید درست ب ...

عزیزم حرف ایشونم بد نبود ما معتادانی داریم که بنده خداها از توی سطل زباله غذا پیدا میکنن میخورن😔

چه اشکال داره قسمت تمیز غذارو ببریم براشون بخورن.‌

من تو هتل هم زیاد دیدم چون صبحانه رایگان بود یه عده از خود بی خود میشدن ۱۰تا ظرف پر میکردن و نمیتونس ...

من یه کلیپ دیدم یه رستوران تو یه کشور بود حالت سلف سرویس که اگه غذا زیاد می‌موند تو بشقابشون باید پول اضافه ی اون اسراف رو جدا پرداخت میکردن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

اخه بعضی بچه ها کثیف میخورن شاید نشه خورد ولی بچه های جاری من کلا دست به غذا نمیزننن!یدوتاشون یه قاش ...

بچه منم کثیف کاری ندارع. جاریت شعورش نمیکشه فک میکنه جلو بچه رو پر کنه اونجا به اذن خدا اشتهاش باز میشه. پسر من یه موقع خوب میخوره یه موقع نه منم دیگه هر بار کوچولو کوچولو میکشم که چیزی نمونه زیاد ولی اصلا حس خوبی ندارم بخوام ته مونده کسیو بخورم

بعضیا از مادر شدن فقط زاییدنو بلدنبابا اون بچه تربیت هم میخوادحرفم میزنی میگن بچستبخدا بچه های با اد ...

اینجا جاش نیست بگم ولی یبار دختر ۷ ساله یه نفر باسنشو اوورد سمت دهن من و باد داد... خیلی بو بدی میداد. 

من بلند شدم گفتم وای چه بوی بدی. عزیزم برو دستشویی. 

مامانه هر چی فوش بود داد بهم که چرا بچم اینطور گفتی. 

من به اسراف مخالفم اما اینکار رو نمیکنمواسه شخصیت خودمچون یک مادرم؟ براش کم میریزم و نهایتا دوباره م ...

درستش همینه

اگه پدر و مادر باقی مونده غذای بچه رو بخورن بچه یاد نمی‌گیره که زیاد غذا کشیدن عواقب داره و باز تکرار می‌کنه

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
بنظرم نباید این همه ریخت وپاش کنی و انقدغذا و دسر مختلف بزاری سفره،اونجوری احتمال اسراف بیشتره چون م ...

عادت کردم همیشه یه مدل خورشت بذارم یه مدل کباب یا مرغ یا ماهی . یه نوشابه ، دلستر ، ترشی ، ماست ، سبزی خوردن ، ژله یا هرچی ک دستم بیاد البته همشو باهم نه دو مدل فقط مثلا نیست و سبزی خوردن . 

پدره من ۵۰ ۶۰ سالشه ولی همیشههههه همیشهههههه یکی دو قاشق برنج گوشه ی بشقابش هست مادرمم همیشه همونو م ...

اومده عادت کرده ته بشقابشوتمیزنکنه....همسرمنم همینجوریه اکثراته بشقاب داره....

من به اسراف مخالفم اما اینکار رو نمیکنمواسه شخصیت خودمچون یک مادرم؟ براش کم میریزم و نهایتا دوباره م ...

آخه مشکل اینجاست که بچه ها همیشه تو مهمونی ها جوگیر میشن و معمولا رفتارشون تو جمع کمی متفاوت با خونه میشه