2777
2789
عنوان

بچه دوم

968 بازدید | 80 پست

سلام خانما ، صبحتون بخیر، من ۴۱ سالمه ویه پسر نه ساله دارم الان بچم از تنهایی میگه منم در خودم دوباره نمی بینم ولی دوباره بچم میاد توذهنم ولی فکر میکنم دیگه سنم نمیذاره وباهم همبازی دیگه نیستن واختلافشونم خیلیه به نظرتون حرفم درسته؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن زیادم اختلاف نیست خب اگ میتونی بیار یدونه حتما من خودم که دیگ داغ رو دستم گزاشتم این یدونه رو دنیا بیارم و تمام 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

خودت باید بگی ما چی بگیم 

یکی تو ۴۱ سالگی تازه بچه اولشو میاره 

تو شاید حال و حوصله نداری دلیلش رو میزاری پای هم بازی نبودن با بچه ات 

دلیل های مهم دیگه ای هست برای بچه آوردن و نیوردن 

به اونا فک کن 

منم یه پسر. دارم و هشت سالشه .دومی هم نمیارم .احساسی برخورد نمیکنم چون توانشو دیگه ندارم .

خودمم ندارم ، ولی برا آینده فکرم در گیره ، آخه نه خانواده خودم نه همسرم بچه توش نیست

از نظر من حتی قبل از فکر کردن به اوضاع جسمانی و سنتون و مشکلات دیگه ابتدا به هزینه و خرجایی ک قراره واسه بچه بکنید فکر کنید ایا توانایی مالی دارین ک نیاز های یه بچه رو براورده کنید؟ این خیلی مهمه من دیدم طرف مستاجره سه تا بچه اورده با گدایی بهشون نون میده خب چه کاریه مرد حسابی یا بچه نیار یا هم اگر میاری اول به این فکر کن که از نظر مالی توی چه وضعیتی هستین !؟