من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فک کنم شاعر فلسطینی مون اوضاع خرابی داشت به امید اینکه روابط مردم واقعا به سر انجام برسه این همه کشتار خون ریزی اونم درحالیکه بخش های مختلف تولید به مشکل خوردن به خاطر یه مشت جنگ بازی با سلاح های مسخره کمونیسم وار چرا باید پول بدیم برای جنگ هایی که بهمون ربط نداره منفعتی هم نداره همش ضرر می خواهیم غصب کنیم خب جنگ نرم هست و صد درصد واقعیت موندم این مردهایی پشم ریش دارن اذیت نمیشی ؟ضمنا لطفا با پشم نزدیک من یکی و امثال من نشو چون قشنگ معلومه می خوای به آدم صدمه بزنی زخم کثیف چرم کارتم جدی نمیگیری بی خاصیت، و زن ها خدایی عرق نمیکنی زیر اون یه تیکه پارچه اون لباس بلند میدونی چند تا طفل معصوم بی لباس کردی اصطلاحا مومن 😡😡