2777
2789

هربار مهمون اومده برام هرررررچی ک از دستم برمیومده انجام دادم . از غذا تا دسر ک کیک و تنقلات و هررررچی ک بگی . خودم و همسرم عاشق مهمونیم و از رفت آمد خوشمون میاد . با یکی از دوستای همسرم خانوادگی رفت آمد داریم یه پسر ۵ ساله دارن یه دختر ۹ ساله . خر بار اومدن خونمون خانمه برای پسرش یه بشقاب پررر غذا کشیده کلی گوشت گذاشته جلوش پسره از دوتا قاشق اضافه تر نخورده . دخترش همینطور دقیقا . خودشم بدتر از اونا . عزیز من دیس گذاشتم ک ب اندازه شکمت بکشی و بخوری نه این ک من هر بار اندازه ۳ ۴ پرس غذا فقط بریزم اشغال . 

بخدا من غذا درست میکنم مهمون بخوره . یعنی کیف میکنم بعد مهمونی میبینم غذا نمونده . عشق میکنم یکی میاد خونمون با اشتها غذا میخوره میگم گوشت بشه ب تنش ایشالا نوش جونش . ولی خیلی اعصابم بهم میریزه بیخودی این همه اسراف میکنن . راضیم غذاهارو با قابلمه بدم بهش ببره خونش اما این همه غذا دور نریزم 

چند وقت پیش مهمونمون بودن پسرش برنج رو با قورمه سبزی قاطی کرد کنارش ماست و ترشی ریخت یه لیوان پر نوشابه ریخت همونطوری موند کنار . مامانش یه بشقاب دیگه برداشت یه دونه ماهی درسته گذاشت جلوش پسره یه نوک زد گفت استخوونیه نمی‌خورم ماهی رو هم انداختم دور 

موقع چایی کیک یا بيسکوئيت میارم بعد رفتنشون خونه رو تمیز میکردم دیدم پسرش بالای ده تا بيسکوئيت برداشته یه گاز زده له کرده انداخته گوشه اتاق زیر مبل یا زیر میز . من ب اسراف کردن خیییییییییلی حساسم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کات کن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید