2777
2789
عنوان

شما هم لقمه های مهمون رو می‌شمارید یا من فقط اینطوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4260 بازدید | 156 پست

چقدر شما مثل منید

دقیقا منم همین خصوصیاتو دارم

خیلی بده مهمان اینجوری باشه

دختر عمه من با یه دونه بچه و همسرش پارسال از شهر دیگه اومدن خونه ما چن روز موندن موقع سرو غذا پایین پیش خودمون بودن خوابیدنیم میرفتن واحد بالاییمون که امکانات توش بود

حالا یه شب که داشتیم سفره شامو جمع میکردیم دیدم بچش نصف غذاشو نخورده منم خواستم بریزم رو سفره یکبار مصرفه که پهن بود که دختر عمه م  داد زد عه چکاریه که میکنی؟نریز اون غذارو بده ببرم بالا اخر شب بچه م میخوره...خودشونم اینقد قشنگ غذارو تا اخر میخوردن واقعا آدم کیف میکرد و خستگی آشپزی و...از تنم در میرفت

و فرهنگ یعنی این

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعوت نکن‌چون فرهنگ ندارنبه شخصه حتی اگه خیلی گرسنه باشم خونه ی کسی بشقابمو پر نمیکنم

والا گرسنه باشه هرچی تو سفره هست بخوره اصلا از یخچال و کابینت هم هرچی پیدا کرد بخوره نوش جونش . فقط اسراف نشه خیلی اعصابمو خورد میکنه 

اون خانم و اخلاقش به کنار، تو چه حوصله ای داری باهاشون رفت و امد میکنی.

فامیلت نیست که بگی، نمیشه روابط نداشت.

شوهر من با دو تا همکارش ارتباط داشت، اوایل چند بار اومدن و رفتیم.

بعدا به شوهرم گفتم نه من کم خواهر و برادر دارم، نه تو، همونا بسه.

آخرین بار سال ۹۷ اومدن ، دیگه تموم شد

بعضی از مادرها بچه هاشون رو طوری بار میارن که براشون مهم نیست به دیگران آسیب میزنن

اما غافل از این هست که بلانسبت جمع یک سگ هار افسار گسیخته اول تو خونه خودته. بنا باشه پاچه بگیره اول پاچه خودت رو میگیره

بچه ای که هرتکی پرتکی بار بیاد اولین حسرتش واسه همون مادر و پدر بی مسولیته

عزیزم حرف ایشونم بد نبود ما معتادانی داریم که بنده خداها از توی سطل زباله غذا پیدا میکنن میخورن😔چه ...

بازم زشته.اونا دنبال غذا میگردن مجبوری.ولی من نوعی که میخوام با اگاهی ببخشم خیلی زشته رفتارم که غذای قاطی و پاتی رو بدم.بگم چون از تو اشعالا نیخوره مس من لطف میکنم عدای دهنی میدم رو چشمش میزاره.حرفش بده و توجیه شما بدتر.کفایت مذاکرات‌.ممنون میشم ریپلای نکنید.بشدت ناراحتم میکنن افرادی که کهنه میبخشن و دورریز و فکر میکنن طرف چون معتاده و نیازمند لطف میکنن بهش

We remember #PS752

همسر منم به اسراف به شدت حساس در حدی که یه دونه برنج هم‌موقع تمام کردن غذا نمیزاره تو بشقاب ولی دیدم ...

من خودم از اول حساس بودم از مجردی. میگفتم مهمون یا خودمون اصلا،  بیاد سهم غذای منم از دستم بگیره بخوره نوش جونش اما اسراف نکنه . شوهرمم دیده من حساسم خیلی حواسش رو جمع میکنه 

والا گرسنه باشه هرچی تو سفره هست بخوره اصلا از یخچال و کابینت هم هرچی پیدا کرد بخوره نوش جونش . فقط ...

نه من از مهمونی هم که خیلی پرخوری میکنه بدم میاد راستش

مثلا شوهر عمم ۳ بشقاب پر میخوره

خوب چه خبرته مرد؟

هر چیزی حدی داره

منم بدم میاد غذا تو بشقاب بمونه ادم وقتی خودش میکشه باید اندازه شکمش بکشه. متاسفانه خواهر برادر خودم ...

دقیقا معتقدم اسراف برکت رو از سفره میبره . مردم بیچاره نون خالی پیدا نمیکنن بخورن بعد من باید بشقاب بشقاب غذا بریزم اشغال . البته من دور ریز غذای اونارو اشغال نمیریزم میبرم واسه مرغای همسایه مادرشوهرمینا ‌ . ولی بازم اسراف دیگه 

والا گرسنه باشه هرچی تو سفره هست بخوره اصلا از یخچال و کابینت هم هرچی پیدا کرد بخوره نوش جونش . فقط ...

غیراز اسراف به نظر من یه معنی دیگه ش اینه که؛ غذاتون خوشمزه نبوده و...و یه جوراییم توهین به اشپزی و دستپخت خانوم میزبانه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
آخه مشکل اینجاست که بچه ها همیشه تو مهمونی ها جوگیر میشن و معمولا رفتارشون تو جمع کمی متفاوت با خونه ...

آره درسته

میشه ظرف کنیم و بیاریم برای خود بچه

من درباره شان یک انسان حرف میزنم. انسانی که اسمش مادره اما باید توی اوج احترام باشه. من اگه دخترم یک گوشه از غذاشو دوست نداره بهش اجازه نمیدم اونو بذاره کنار بشقابم.از همینجا شروع میشه که همیشه مادر رو توی یک جایگاه خاص ببینن. حرمت خاص

بقیه اکیپتون مشکلی بابت این قضیه ندارن؟؟

چرا چند باری حرفش شده بینمون ولی کسی کاری از دستش برنمیاد . چون شوهرامون از دوران دبیرستان باهم دوستن از مجردی باهمن تا الان ک همه تشکیل خانواده دادن.