2777
2789
عنوان

دروغی که دردسرشد

728 بازدید | 71 پست

بچه هامن مامانم چندساله میره سرکاریعنی یک سال بعدازازدواج من مامان رفت سرکارقراربوددوسه سالی بیشتر نره ولی الان ۷ساله میره ومن تواین ۷سال به شوهرم چیزی نگفتم چون شوهرم وخانوادش ازاون خانواده هایی هستن که دوس ندارن زن بره سر کار منم چیزی نگفتم باخودم گفتم دو سه سال بیشترمامانم نمیره سر کارچرا بگم حالابرای خواهرم خاستگاراومده خواهرم میگه من میخوام بگم مامان میره سرکار حوصله پنهون کاری ندارم ازاونجایی هم بااین شرایط اقتصادی مامانم بخاطر جهازخواهرم بایدبره سرکار حالامن موندم این وسط چیکارکنم بایدبگم چون اززبون خودم بشنوه بهتره تااززبون باجناق ولی چی بگم باید بگم تازه میخوادبره ولی اگه محل کارمامانم رو پیداکرد سراقشو گرفت فهمید مامانم اونجا سرکارگره مدیرسالنه ۷سال سابقه کارداره چی چیکارکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اونا چه حقی دارن که راجب به سرکار رفتن یا نرفتن مامانت نظر بدن 

خودت رو دادی بهشون 

خلاف شرعه مگه اشتباه کردی از اول نگفتی 

با افتخار بگو هیج عیبی نداره 

افکار پوسیده اونا خجالت آوره نه سرکار رفتن مادرت

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

به کسی چه ربطی داره؟

هرموقع کسی اومد جهاز برای خواهرت خرید و هزینه های زندگی مادر و خواهرتو داد اون موقع اجازه نظر دادن داره

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
نه اصلا نه خودم نه خانوادم هیچ مشکلی ندارم مشکلم عقاید غلط شوهرم وخانوادشه درموردباباچی فک میکنن

اصولاً خانما برای کار کردن به اجازه داماد نیاز ندارن!

دست بالا دربیا اسی از موضع ضعف ماجرا رو تعریف نکن