2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یبار تو بارداری زدم خیلی خوب بود ولی الان تو نی نی سایت سرچ کردم اکثرا بد گفته بودن

اینجا ضد واکسن زیاده. نه که همه محقق و دانشمندن. منابعشونم اینستاگرام و تلگرامه. 

من ازش بدی ندیدم😁. آخه مردم می زنن. بعد میان می گن وا. چرا سرما خوردم. چرا کرونا گرفتم. خب واکسن آنفلوآنزاس! تازه اونم برای مدت مشخصه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اینجا ضد واکسن زیاده. نه که همه محقق و دانشمندن. منابعشونم اینستاگرام و تلگرامه. من ازش بدی ندیدم😁. ...

وای آره هنوز بعد از چند سال سرشونم درد میگیره میگن واسه واکسنه

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم
منم یبار تو بارداری زدم خیلی خوب بود ولی الان تو نی نی سایت سرچ کردم اکثرا بد گفته بودن

نه واکسن رو باید اول فصل زد الان دیره ولی اتفاقا واکسن خوبیه بخصوص برای سن بالاها و کودکان 

ن هرچقدر میتونید از این واکسن و اینا دوری کنید معلوم نیست چین ک

چرا دوری کنن؟کلی علم پزشکی تحقیق کرده تا این واکسن ها تولید شده سالهاس مردم میزنن کسی ضرری ندیده اتفاقا لازمه ولی اول فصل

وای آره هنوز بعد از چند سال سرشونم درد میگیره میگن واسه واکسنه

😂😂😂 کل مریضی هاشون و مربوط میدن به واکسن بدبخت 

نمی‌دونم کی سرطان گرفت از واکسن بوده 

حالم خوش نیست اثر واکسن مونده 

کم دارن انگار

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25