2777
2789
عنوان

به این پسره اینو گفتم دلش شکست ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 37 پست

همون اول دیدی بیکاره نباید بهش ابراز علاقه میکردی 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گناه کردم مگه ک بخوام ی پسری ازم بالاتر باشه نمیتونم ازش حس مرد بودن بگیرم میگه چرا از اولش نگفتی اولش نمی‌دونم چرا فکر میکردم آدم خیلی خوبیه عقلم تعطیل شده بود ولی خداروشکر زیر یک ماه عقلم ب کار افتاد این بخاطر همون دوسه هفته مدام پیام میده

متقابل بود ولی گفت واس کنکور میخونم منم گفتم پزشکی قبول میشه بعد دیدم حتی درسم نمی‌خونه دیگ ازش ناام ...

خوب کردی تمومش کردی بعدا اگر میرفتی باهاش تو رابطه اذیت میشدی 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بعد گفت نه دوست معمولی باشیم و ...گفتم حقیقتا من دوست ندارم از دوست پسرم حقوقم بیشتر باشه گفت تپش قل ...

ببین زر می‌زنند دوست معمولی باشیم اصلا نمیشه چنین چیزی اونم تو کشور ما ک ن آموزشی بوده. 

و نیاز جنسی بشدت زیاده 

خوب کردی 

بوس رو پیشونیت خوشگله

۱۱ مین کاربری  

کار خوبی کردی عیب نداره برای منم پیش اومد طرف منو تو منگنه گذاشت دخترا فلانن بهمانن فقط قیافه مهمه پول مهمه آخه به دلم ننشست قیافش توهین هم نکردم تازه فقط یکی دوروز بود بهم پیام میداد عکس داد گفتم ببخشید کلی توجیح که حس بدی نداشته باشه بعد اینجوری کرد 🙄 تازه کلی معیار دیگه نداشت منم که دنبال رابطه دوروزه اینجوری نبودم ولی ول کن نبود آخرش گفت دوست دختر قبلی هم مثل تو بود من میرم روانپزشک و فلا 😒.....خلاصه بعد از کلی بد بختی بعد یه روز رفت با یه نفر دیگه😬 خلاصه که داستان‌های بیخیال تجربه شد به قول داییم یکی از ترفند های پسرا مظلوم نمایی هست که دختر دلش بسوزه 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر