2777
2789
عنوان

دروغی که دردسرشد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 71 پست
خواهرت اشتباه می‌کنهچه لزومی داره بگه مگه باید از اونا اجازه بگیره مادرش بره سرکاراصلا این چیزای شخص ...

خواهرم که میگه به کسی ربطی نداره من تواین چندسال این اذیت شدم برای اومدن خونه بابام برای تظاهرکردن اینه مامانم خونه ی خواهرم میگه من حوصلا این پنهون کاری هارو ندارم

از نظر من مرد حتی به زنشم حق نداره بگه کار کن یا نکن چه برسه بخواد به خاطر کار کردم مادر زن کسیو شماتت کنه یا هر رفتار دیگه ای سر بزنه به مادرت افتخار کن که اینجوری پشت دخترش وایساده برای جهیزیه 

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی زودتر حقیقت رو بگیبهتره فقط هرکاری میکنی طولانی تر نشهبا افتخار هم بگواگه خودت با ضعف و اینا بگ ...

خیلی سخته گفتنش فک کنم همه میدون همه شوهرخاله هام فامیلای مامانم همه به خاطر من چیزی نگفتم این قدرکه هی سپردم بهشون

به داماد که ربطی نداره مادرت میره سرکار هیچ..به خونوادش که اصلا ربطی نداره

مخالفن که باشن ..نظرشونو بکنن تو جیب خودشون 

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊

نی شوهرت انقدر پیگیره که بره تا محل کار مادرت و اینکه چند سال کار میکنه رو در بیاره😐

بنظرم خیلی عادی برگردن بهش بگو مامانم سر کار میره خیلی راضیه خدا کنه زود دستوبالشون برا عروسی خواهرم باز بشه

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

داماد سرپیازه ته پیازه یا چیکاره ست که مثلا بهش مربوط باشه مامانت سرکار میره یا نه؟؟؟؟؟؟ حالا هرعقاید مزخرفی هم داشته باشه مخصوص خودشه 

اگرم فهمید بهت گفت چرا نگفتی بگو نمیدونستم باید بهت بگم اصلا موضوع مهنی نبوده از نظرم که بخوام به کسی بگم 

خیلی سخته گفتنش فک کنم همه میدون همه شوهرخاله هام فامیلای مامانم همه به خاطر من چیزی نگفتم این قدرکه ...

بنظرم نه به داماد جدیده بگین اصلا نه به شوهرت 

نباید سیرتا پیاز زندگیتونو تعریف کنین که

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
وای چقد تو دل گنده ای هفت سال از دهنتونم نپریده عجیبه

نه باباحواصم جمع بوده این قدرا مامانم نبوده یاکم دیدمش که وقتی میرم خونه م شوهرم میگه خوش گدشت سیر مامان شدی دلم میخوادخفش کنم چون من خیلی تایم کمی مامانم پیشم بوده

چه کارهایی میکنید آدم شاخ در میاره. مامان تو هر کاری بکنه چه ربطی به شوهرش و خانوادش داره؟ حالا اگه کار ناشایستی بود باز یک چیزی. چقدر رو میدین به شوهراتون. اگر هم روزی فهمید بگو به خاطر اینکه اعصابمو خورد نکنی بهت نگفتم چون این موضوع ربطی به تو نداره.

خیلی سخته گفتنش فک کنم همه میدون همه شوهرخاله هام فامیلای مامانم همه به خاطر من چیزی نگفتم این قدرکه ...

باز خوبه سپردی اونا هم گوش کردن فامیل های ما ها بودن روز اول میذاشتن کف دست طرف😂😂😂

✒️

بنظرم نه به داماد جدیده بگین اصلا نه به شوهرت نباید سیرتا پیاز زندگیتونو تعریف کنین که

کاس خواهرم بفهمه من چه حالی دارم اگه شوهرم بفهمه چی وای خدا اونوقت دیگه هرچی بگم باور نداره چون اون همه چیز خانوادشو به من میگه چقدر زشت میشه