2777
2789
چرا دوری کنن؟کلی علم پزشکی تحقیق کرده تا این واکسن ها تولید شده سالهاس مردم میزنن کسی ضرری ندیده اتف ...

واکسن کرونا رو زدیم همه درست کرونا اوکی شد 

آلام چی شد؟ بیشتر کسایی ک واکسن کرونا زدن تنگی نفس و تپش قلب و صدتا کوفت و زهرمار

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

واکسن کرونا رو زدیم همه درست کرونا اوکی شد آلام چی شد؟ بیشتر کسایی ک واکسن کرونا زدن تنگی نفس و تپش ...

نه والا😐 ما هممون سالمیم چند دوزم زدیم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به این مزخرفاتی که میگن واکسن نزنین واقعا توجه نمیکنم مث این میمونه من هروقت سرم درد گرفت بگم اوا دیدی چندسال پیش واکسن کرونا زدم؟ پس حتما بخاطر اونه🤦🏻‍♀️...

اینجا ضد واکسن زیاده. نه که همه محقق و دانشمندن. منابعشونم اینستاگرام و تلگرامه. من ازش بدی ندیدم😁. ...

منبع ماتلگرام اینستانیست نزدیکانمون هست که واکسن زدن بعدواکسن انفولانزاروباقدرت بیشترگرفتن نزدنش بهتراززدنشه

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

دوستانی که واکسن رو همیشه میزنید به من بگید میشه الان زد واکسن رو یا نه ؟؟؟چون مداااام مریضیم

نه عزیزم

شهریور یا نهایتا مهرماه باید زد چون حدود چهار هفته طول می‌کشه تا مصونیت بده و اوج همه‌گیری آنفلوانزا معمولا آذر و دی‌ماه هست.

نه عزیزمشهریور یا نهایتا مهرماه باید زد چون حدود چهار هفته طول می‌کشه تا مصونیت بده و اوج همه‌گیری آ ...

😐 اشتباه کردم تا بحال نزدم ،سه ساله هر سال مبتلا میشیم بهش

پسرم از مدرسه میاره و منتشر میکنه تو خونه 

خودم ریه های بشدت حساسی دارم ، دکتر گفت باید هرسال بزنم 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
😐 اشتباه کردم تا بحال نزدم ،سه ساله هر سال مبتلا میشیم بهشپسرم از مدرسه میاره و منتشر میکنه تو خونه ...

من هفده سال پیش، زمان دانشجوییم که توی خوابگاه بودم آنفلوانزای به شدت بدی گرفتم که نزدیک بود کارم به بستری بکشه، اونجا دکتر بهم گفت چرا واکسن نزدی؟ و من نمیدونستم که اصلا همچین واکسنی هم هست.

از اون موقع به بعد هر سال تزریق کردم و الان برای بچه‌هام هم می‌زنم، بیماری‌های تنفسیشون خیلی کمتر و سبک‌تر از همسن و سالاشون هست.

من هفده سال پیش، زمان دانشجوییم که توی خوابگاه بودم آنفلوانزای به شدت بدی گرفتم که نزدیک بود کارم به ...

خداروشکر 

آره منم اشتباه کردم 

ولی از سال بعد حتما تزریق میکنم

شما چه مارکی میزنید؟؟

بچه هاتون چند سالشونه؟؟

کجا تزریق میکنید؟؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
خداروشکر آره منم اشتباه کردم ولی از سال بعد حتما تزریق میکنمشما چه مارکی میزنید؟؟بچه هاتون چند سالشو ...

من “اینفلووک” می‌زنم که ساخت هلند هست، سویه‌های بیشتری رو پوشش میده. کلا توی ایران فقط هلندی و فرانسوی هست.

از داروخانه بخرین ببرین تزریقاتی براتون تزریق می‌کنن.

بچه‌های من الان ۵/۵ و ۲/۵ساله هستن هر دوشون از نوزادی تزریق کردن، از شش ماهگی میشه تزریق کرد.

پسر بزرگم که پیش‌دبستانی میره خیلی کمتر از همکلاسیاش سرما خورده امسال.