2777
2789
عنوان

دروغی که دردسرشد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 71 پست
بدترین استرسه نمیدونی وقتی خونه بابامم میگه کی خونه ی پشتم میلرزه یااسترس دارم یک وقت سر زده نیاد یا ...

امیدوارم دیگه این دلشوره ها واسترس ها زودتر تمام بشه.

حتما بهم خبر بده وقتی همسرت فهمید. انشاالله که با خبر خوش تگم میکنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اصلا ب شوهرت ربطی نداره بفهمه میخاد نون و تبش روقطع کنه مثلا..چقدر بیربط ک داماد مثلابفهمه مادرزن کارمیکنه...

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
خودمم دل میخواد حرف بزنه بگم به توچی ربطی داره آخه ولی نمیشه

دقیقاچرانمیشه یا ب خانواده شوهرت چ ربطی داره خب چرا ازاول انقد روداشتن ک براهرچیزی نظربدن

دقیقاچرانمیشه یا ب خانواده شوهرت چ ربطی داره خب چرا ازاول انقد روداشتن ک براهرچیزی نظربدن

اوناکه نمیتون بگن نره سر کار ازپچ پچا ازسوالاشون کجا میره چقدر حقوق میگیره کی میره باچی میره وای ازاین سوالا

اوناکه نمیتون بگن نره سر کار ازپچ پچا ازسوالاشون کجا میره چقدر حقوق میگیره کی میره باچی میره وای ازا ...

بگو خداروشکر طوری هست ک دستش جلوکسی درازنکنه رفتوامدشم طوری هست ک ب زندگیشم برسه...تماااام

بگو خداروشکر طوری هست ک دستش جلوکسی درازنکنه رفتوامدشم طوری هست ک ب زندگیشم برسه...تماااام

وای بعد میگه حتما چه جهازی میخواد بده که بابات این اجازه رو داده آخه خاستگاره تحصیل کرده ی  میگه دیدی دیدی آخرم بینش تو خواهرت فرق گذاشتم اونقدر که اون به خواهربرادرم حسودی میکنی من نمیکنم میگم بابااوناتوخونه ان بابام باید همه کاربکنه براشون من عروس شدم میکنه نه چه ربطی داره هرچن شوهرم بدام خوب خرج میکنه جالبه بدشم میاد بابام حتی یک جراب بگیره برام بعد اینجوری میگه