بچه هامن مامانم چندساله میره سرکاریعنی یک سال بعدازازدواج من مامان رفت سرکارقراربوددوسه سالی بیشتر نره ولی الان ۷ساله میره ومن تواین ۷سال به شوهرم چیزی نگفتم چون شوهرم وخانوادش ازاون خانواده هایی هستن که دوس ندارن زن بره سر کار منم چیزی نگفتم باخودم گفتم دو سه سال بیشترمامانم نمیره سر کارچرا بگم حالابرای خواهرم خاستگاراومده خواهرم میگه من میخوام بگم مامان میره سرکار حوصله پنهون کاری ندارم ازاونجایی هم بااین شرایط اقتصادی مامانم بخاطر جهازخواهرم بایدبره سرکار حالامن موندم این وسط چیکارکنم بایدبگم چون اززبون خودم بشنوه بهتره تااززبون باجناق ولی چی بگم باید بگم تازه میخوادبره ولی اگه محل کارمامانم رو پیداکرد سراقشو گرفت فهمید مامانم اونجا سرکارگره مدیرسالنه ۷سال سابقه کارداره چی چیکارکنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای بعد میگه حتما چه جهازی میخواد بده که بابات این اجازه رو داده آخه خاستگاره تحصیل کرده ی میگه دیدی دیدی آخرم بینش تو خواهرت فرق گذاشتم اونقدر که اون به خواهربرادرم حسودی میکنی من نمیکنم میگم بابااوناتوخونه ان بابام باید همه کاربکنه براشون من عروس شدم میکنه نه چه ربطی داره هرچن شوهرم بدام خوب خرج میکنه جالبه بدشم میاد بابام حتی یک جراب بگیره برام بعد اینجوری میگه