2777
2789

اول اینکه چادریه و قیافش متوسط رو به پایینه(البته بعضیا میگن خوگشله ولی باور نداره)..

خجالتی و کم حرف و درونگراعه، اضطراب اجتماعی داره اعتماد بنفسش یذره کمه، با پسرا نمیتونه مثل آدم ارتباط برقرار کنه و هول میشه(خیلی بده🤦) یکم ارتباطاتش ضعیفه چون از حرفای سطحی و غیبت کردن خوشش نمیاد پس حرف نمیزنه خیلی، شوخی نمیکنه ولی یبس و اخمو هم نیست بلکه گشاده هست و راحت میخنده. 

احساساتیه طوریکه تو کوچه و خیابون هر گربه یا پرنده ای رو ببینه بهش خوراکی میده و قربون صدقشون میره حیوونا هم دوسش دارن😂🤦

کرم کتابه و هر کتاب خوبی دم دستش باشه میخونتش

به موضوعات مختلفی علاقه داره: شعر و ادبیات، نجوم، فیزیک و شیمی، تاریخ، جغرافیا

کارای مختلفی انجام میده: کتاب میخونه، عاشق مستنده، نقاشی میکنه، عکاسی هم همینطور، عاشق مسافرته، چیزایی یاد میگیره که ربطی به رشته‌ش نداره

توی انواع فعالیتای اجتماعی شرکت میکنه مثل کارگاه های مختلف و نشست های کتابخوانی 

ولی به این دلایل(کم حرف و خجالتی بودن و سطحی بودن مکالمات) نمیتونه خیلی خود واقعیشو و افکارشو نشون بده پس به چشم هم نمیاد

داره ۲۰ سالش میشه

نظرتون این دختر چیکار کنه جذاب باشه چیکار کنه که دیده بشه؟

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جذاب بودن از نظر پسرا ؟

خب هرکسی یه نفر هم فرکانس خودش رو جذب می‌کنه و احتمالا آدم حسابیا جذب این دختر میشن نه همه 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

باید بره تو جمع و اکیپ و جامعه تا روش باز بشه

روش باز نمیشه ترم سوم دانشگاهو تموم کرد ولی روش باز نشد

دلم میخواد تو کرسی آزاد تندیشی شرکت کنم و برم تو دلش ولی چون کراشمم اونجا هست نمیتونم خیلی بد میشه اگه اشتباه کنم

ولی کراشم از دختری خوشش اومد که توخالی ولی پرسروصدا و خوشگل بود...

خب کراشت ادم مناسبی نبوده هرکس دنبال یکی مثل خودش میره

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

هیچی اون دختراول جذاب بوده بعد دستوپا درآورده بنظرم زن زندگیه

نبابا... اعتماد بنفس ندارم واقعا... میدونی احساس میکنم خیلی کوچیک هستم احساس میکنم لایق عشق و احترام نیستم... همشم ریشه در کودکیم داره... نمیدونم چجوری درستش کنم

ب نظرم این دختر الانم خیلی جذابه فقط بیشتر تو اجتماع باش

آخه بخاطر اضطراب اجتماعی خراب میکنم همه چی رو... مثل دیوونه های خدازده میشم چون هول میکنم و توی جمع تمام افکارم یهو محو میشن

جذاب بودن از نظر پسرا ؟خب هرکسی یه نفر هم فرکانس خودش رو جذب می‌کنه و احتمالا آدم حسابیا جذب این دخت ...

پسر و دختر فرق نداره