2777
2789
عنوان

بنظرتون همچین دختری جذابه❓ کمک کنین میخوام جذاب باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 34 پست

باید یکم به درون خودش سر بزنه 

با اون خود خود واقعیش روبه رو بشه که

منظورش از جذابیت چیه یعنی توی چشم باشه؟ همه بگن به به عجب دختری؟ خب حالا اگه این همه یک روزی گفتن اَه اَه عجب دختری ، ولی کارت و رفتارت خداپسندانه بود چی؟

جذاب آدما که باشی بالاخره یا دلشون رو میزنی یا باید هی رقابت کنی، ولی جذاب بودن برای خدا هیچ دلزدگی نداره همیشه هم بیشتر از اون چیزی که برای خدا جذاب میشیم، خدا بهمون میده، در اصل یک سری  چیزا در گوشی خداو بنده است که فقط مشابه این شرایط پیش میاد.

شما بهتره ارتباط اجتماعیتون رو بهبود ببخشید ولی نه اینکه جذابیت رو خلاصه کنید به دهن مردم یا خلاصه کنید به اینکه وقتی پسری میبینید هُل نشید، هُل شدنتون هیچ عیبی نداره، قرار نیست با پسرا گرم بگیریم، اگه اعتقاد به خدا و دین داریم که چادر میپوشیم، پس خوندیم که رزاق فقط خداست و روزی ماهم به وقتش میرسه همه مرحله های زندگیمون به وقتش ، زمانش سر میرسه و ما بهش میرسیم برای چیزی عجله نکنیم.  راه درست رو پیدا کنیم، از نظر بنده همین مشخصات شما برای جذابیت کفایت میکنه مگه اینکه شما منظورتون از جذابیت توی چشم رفتن و توی دهن ها افتادن باشه که انرژی مثبت موقت داره مانند مصرف چای شیرین که لذت موقت داره ولی عوارض خاص خودش رو.

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
پسر و دختر فرق نداره

همون آدمایی که گفتم جذبش میشن درکل هم فک نکنم کسی باهاش مشکلی داشته باشه چون بی حاشیس ظاهراً 

❣️

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چی فوق العادس به جز اضطراب اجتماعیت

اینکه مکالماتت سطحیه عیبی نداره برای یه عده جذابه اما اینکه اعتماد به نفست کمه و اضطراب اجتماعی داری توی نگاه اول مشخصه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
آخه بخاطر اضطراب اجتماعی خراب میکنم همه چی رو... مثل دیوونه های خدازده میشم چون هول میکنم و توی جمع ...

تو درونگرایی واسه همین تو جمع اینطوری میشی

این خیلی طبیعیه . تیپ شخصیتیت اینه 

بخاطر این نیست واقعا توانایی این نداری تو جمع صحبت کنی 

باید یکم به درون خودش سر بزنه با اون خود خود واقعیش روبه رو بشه کهمنظورش از جذابیت چیه یعنی توی چشم ...

وای... ممنونم خیلی زیبا و متین و تاثیرگذار گفتین...

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

همه چی فوق العادس به جز اضطراب اجتماعیتاینکه مکالماتت سطحیه عیبی نداره برای یه عده جذابه اما اینکه ا ...

خب تو میدونی چجوری باید اوکیش کنم؟

تو درونگرایی واسه همین تو جمع اینطوری میشیاین خیلی طبیعیه . تیپ شخصیتیت اینه بخاطر این نیست واقعا تو ...

اوهوم درسته... یه زمانی که بچه بودم ومستندی دیده بودم فکر میکردم اسکیزوفرنی دارم که نمیتونم با مردم خوب ارتباط بگیرم😂🥲

اره خیلی هم جذابه ..

فقط یه کم رو خجالتی بودنش کار کنه عالی تر هم میشه .

مثلا با همه ی پسرا وقتی ارتباط میگیری خجالتی؟یا کراشت فقط؟

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
خب تو میدونی چجوری باید اوکیش کنم؟

نمیدونم واقعا شاید روانشناس بتونه کمکت کنه

کتاب های خودیاری و روانشناسی

و خب اینکه عزیزم تو خیلی ارزشمندی🥲هر جوری که باشی لایق عشق و احترامی و مثل همه آدما لایق پذیرشی🥹یکم آروم بگیر با مردم حرف بزن ورزش کن و به این باور داشته باش که تو همیشه بهترین نسخه خودتی پس به خودت احترام بذار و اعتماد به نفس داشته باش🥹🤍

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

درمورد ارتباط با دیگران میتونی کتاب بخونی و وارد محیط بشی .سعی کن با اونایی که خیلی اجتماعی تر هستند دوستی کنی...ازشون یاد پیگیری یواش یواش که چطور خجالتی بودن رو کنار بزاری و با همه در حد ظرفیتشون شوخی و برخورد کنی.

به عنوان یکی که مثل خودته میگم،تجربه ای که دارم این هست اگر آدمی با اخلاق شما،بیاد با یکی که مثل خودش ساکت و خجالتی هست دوستی کنه،باز همانجور باقی میمونه..سعی کن دراین مورد کتاب بخونی و روابطت رو با اونایی که با دیگران محترمانه شوخی و برخورد میکنن ولی خجالتی نیستن و اجتماعی ان،جور کنی ...روت اثر میذاره مطمئن باش

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

اعتماد به نفس داشته باش و از برخورد با پسرا هم خجالت نکش و هول نشو .

مگه داری دزدی میکنی که خجالت میکشی؟! دختر به این خوبی...

البته من نفهمیدم که مثلا تو چه مواقعی خجالتی هستی ....

اره خیلی هم جذابه ..فقط یه کم رو خجالتی بودنش کار کنه عالی تر هم میشه .مثلا با همه ی پسرا وقتی ارتبا ...

با همه‌ی آدمای جدید چه دختر چه پسر خجالت میکشم(تا الان فقط دوتا دختر بودن که خوب باهاشون ارتباط گرفتم) 

شدتش تو ارتباط با پسرا یشتر از دختراس و تو ارتباط با کراشم بیشترین شدت رو داره😂

نمیدونم واقعا شاید روانشناس بتونه کمکت کنهکتاب های خودیاری و روانشناسیو خب اینکه عزیزم تو خیلی ارزشم ...

ممنونم عزیزم🥺❤️

درمورد ارتباط با دیگران میتونی کتاب بخونی و وارد محیط بشی .سعی کن با اونایی که خیلی اجتماعی تر هستند ...

چشم ممنونم از کمکاتون مفید هستن حتما انجام میدم❤️