2777
2789
عنوان

بنظرتون همچین دختری جذابه❓ کمک کنین میخوام جذاب باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 34 پست
اعتماد به نفس داشته باش و از برخورد با پسرا هم خجالت نکش و هول نشو .مگه داری دزدی میکنی که خجالت میک ...

تو مواقعب که میخوان با من حرف بزنن خجالتی میشم ولی وقتی با من کاری ندارن منم خوبم و آروم. فقط دلم نمیخواد حرف بزنم از حرف زدن وحشت دارم. اینو بگم بچگیم پرحرف بودم و همش سوتی میدادم فکر میکنم چون زیاد گفتن پرحرف نباش اینطوری شده میترسم زیاده گویی کنم میترسم سوتی بدم

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

با همه‌ی آدمای جدید چه دختر چه پسر خجالت میکشم(تا الان فقط دوتا دختر بودن که خوب باهاشون ارتباط گرفت ...

وای عزیزم...خجالت چرا؟ 

رو اعتماد به نفست کار کن قشنگم 

مگه داری دزدی میکنی که خجالت بکشی؟خجالتی باشی کار رو کار بند نمیشه هاا 

فرض کن یه دانشجو کارش به کراشش گیر کنه ...خجالت بکشه میتونه بره بگه ؟نه!

شما الان خجالتی هستی،فردا پس فردا نمیتونی به خاطر خجالتی بودن از حق خودت دفاع کنی تو جامعه. 

دلیلی برای خجالت وجود نداره ..کسی خجالت زده میشه که خطا کنه .نه شما که فقط برای ی برقراری ارتباط ساده با طرفت همکلام میشی .

شما الان از هم صحبت شدن با دخترا و پسرا خجالت بکشی،فردا که یه مادر شدی و فرضا خواستی یه چیزی برای بچه ت تهیه کنی،باز خجالت میکشی بری مغازه ای که فروشنده ش اقاس؟؟ یا باز خجالت میکشی از حق بچه ت دفاع کنی؟

هر وقت خجالت کشیدی،تو دلت بگو من کار اشتباهی نکردم که سزاوار این حس باشم،حستو پس بزن و اعتماد به نفس داشته باش .

سعی کن با دیگران ارتباط برقرار کنی تا بهتر بشی.

کتاب هم بخون راجبش

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای عزیزم...خجالت چرا؟ رو اعتماد به نفست کار کن قشنگم مگه داری دزدی میکنی که خجالت بکشی؟خجالتی باشی ...

ممنونم حرفاتو یادم میمونه و برام ارزشمنده❤️

تو مواقعب که میخوان با من حرف بزنن خجالتی میشم ولی وقتی با من کاری ندارن منم خوبم و آروم. فقط دلم نم ...

نه نترس ...با ترست رو به رو شو و زیرپا لهش کن .

سعی کن پیشقدم بشی واسه حرف زدن با دیگران ...ترست میریزه.

موفق باشی❤

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
نه نترس ...با ترست رو به رو شو و زیرپا لهش کن .سعی کن پیشقدم بشی واسه حرف زدن با دیگران ...ترست میری ...

حتما ممنون❤️